11 Νοε 2012

Δυσκολεύτηκε ο ΠΑΟΚ με Πλατανιά

Δυσκολεύτηκε ο ΠΑΟΚ, αλλά κατέβαλλε την αντίσταση του Πλατανιά με 2-0, χάρη στο γκολ-πέναλτι του Σαλπιγγίδη στο 68΄ και του Λίνο στο 73΄.


Για 68 λεπτά στο ματς ο Πλατανιάς είχε κλείσει όλους τους διαδρόμους προς την άμυνα του και παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι το γκολ δεν ερχόταν. Οι απουσίες που είχε η ομάδα του Γιώργου Δώνη επηρέασαν την απόδοσή της (Λάζαρ, Γκαρσία), ωστόσο, έφτασε στο «τρίποντο» και παραμένει πάντα σε τροχιά τίτλου.

Από την αρχή του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχό του, απέναντι στη διπλή ζώνη άμυνας του Πλατανιά. Στο 25' η κεφαλιά του Αθανασιάδη έφυγε ελάχιστα άουτ και στο 44΄ ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι. Ο Αθανασιάδης, όμως, δεν κατάφερε να νικήσει τον Κηπουρό, ο οποίος έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη συνέχισε να πιέζει και στο δεύτερο μέρος και δικαιώθηκε στο 68΄, μετά το νέο πέναλτι που κέρδισε σε χέρι του Ποτουρίδη. Ο Σαλπιγγίδης γιόρτασε την 300η συμμετοχή του στην πρώτη κατηγορία με γκολ κι έτσι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0. Στο 73' μετά από ωραία προσωπική ενέργεια του Σαλπιγγίδη και ασίστ, ο Λίνο με υποδειγματικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (2-0) και το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε σε εκείνο το σημείο.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη