17 Νοε 2012

Χάλασε το "πιασάρικο" θέμα ο Αραβαντινός

"Ούτε μία φορά δεν παρήγγειλε απέξω ο Τσοχατζόπουλος"

Πολλά κι ενδιαφέροντα είπε σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό ο αρχιφύλακας, ενοχλημένος που τα ΜΜΕ πήραν..
μόνο το ασήμαντο κομμάτι για τον σολωμό, ενώ έκανε τόσο σοβαρές καταγγελίες για άλλα πράγματα.
Τόσα χρόνια στα κανάλια, θα έπρεπε να ξέρει ότι τα ΜΜΕ ενδιαφέρονται μόνο για τα πιασάρικα θέματα. Οι δημοσιογράφοι δεν είναι εκπαιδευτικοί, ούτε η δουλειά τους είναι να ενημερώνουν. Οι δουλειά τους είναι να πουλάνε. Κι όταν πουλάς, πρέπει να πουλάς πράγματα που έχουν ζήτηση. Και σε μια κοινή γνώμη που βομβαρδίζεται από "πληροφορίες" και είναι πνευματικά ανάπηρη και κουρασμένη, αρέσουν μόνο (μόνο!) οι μαλακίες. Τα χαζά θέματα, που εξάπτουν τη λαϊκή φαντασία ή τη λαϊκή οργή.
Σε όλα τα θέματα, οι δημοσιογράφοι ψάχνουν το εύπεπτο, το πιασάρικο, την ατάκα. Ποιός τη γαμεί την ουσία ρε Αραβαντινέ; Θα έπρεπε να το γνωρίζεις. Το κυνήγι της θεαματικότητας, της ακροαματικότητας και της επισκεψιμότητας, έχει καταργήσει κάθε έννοια ενημέρωσης. Τώρα όλα παίζονται στον εντυπωσιασμό. Γιατί ο κόσμος (το 90% των Ελλήνων) θέλει να διαβάζει μόνο μαλακίες. Μόνο !
Για αυτό και οι εφημερίδες σταμάτησαν να κουράζονται με καλές αναλύσεις και κάνουν δήθεν "μεγάλες αποκαλύψεις" με πομπώδεις τίτλους, οι οποίες στο τέλος αποδεικνύονται, μια τρίχα και μισή.... Ένα μπουρδέλο έγινε η ενημέρωση τι ψάχνεις τώρα...

Μετά το θόρυβο που προκάλεσε η είδηση ότι οι VIP κρατούμενοι παραγγέλνουν απ' έξω φαγητό και να τρώνε ότι θέλουν, ο αρχιφύλακας του Νοσοκομείου των φυλακών Κορυδαλλού Αντώνης Αραβαντινός υποστήριξε πως στις φυλακές δεν υπάρχει κάποιο ντελίβερι που να φέρνει στους κρατούμενους το φαγητό που επιθυμούν, αλλά στον κανονισμό προβλέπεται ότι όσοι δεν θέλουν να φάνε το φαγητό της φυλακής μπορούν να αγοράσουν κάτι από το κυλικείο, από τον μπακάλη ή από τους εξωτερικού προμηθευτές που φέρνουν στη φυλακή τρόφιμα, μια φορά τη βδομάδα.

Ο κ. Αραβαντινός μιλώντας στο Real Fm είπε πως μία φορά την εβδομάδα γίνουν παραγγελίες, ωστόσο τό Τσοχατζόπουλος δεν έχει παραγγείλει ποτέ απ' έξω. Μάλιστα τόνισε πως το σολομό τον παρήγγειλε ένας τρόφιμος του ψυχιατρείου που έχει μάλιστα πολύ σοβαρό πρόβλημα, ο οποίος αν και είχε μόνο 13 ευρώ, αλλά ήθελε να φάει σολομό, οπότε του τον παραγγείλαμε.
Οι κρατούμενοι έχουν έναν λογαριασμό στον οποίο μπορούν να έχουν χρήματα και από αυτά αφαιρούνται οι παραγγελίες τους. Για τον άνθρωπο που παρήγγειλε σολωμό, ενημερώθηκα από υπάλληλο ο οποίος μου είπε "τι σολωμό να του παραγγείλω, αυτός έχει μόνο 13 ευρώ και θα βγεί κόκκινος (θα έχει αρνητικό υπόλοιπο)" και του απάντησα να του πάρει σολωμό για 13 ευρώ.

Τέλος ο κ.Αραβαντινός μίλησε για την υποτιθέμενη πισίνα, που δεν είναι πισίνα, αλλά μια απλή βελτίωση της αυλής, του διαδρόμου από όπου περνάνε επισκέπτες.
Μάλιστα, χαριτολογώντας μίλησε για "μασωνία 3 δημοσιογράφων", από την οποία εξαίρεση πάντως τον Μάνο Νιφλή και τον Άκη Παυλόπουλο, στους οποίους είπε τα παραπάνω.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη