1 Νοε 2012

Ποιά θα είναι η πιό περιζήτητη ειδικότητα στην Ελλάδα σε λίγο;

Όλα τα επαγγέλματα βρίσκονται πλέον σε κρίση και οι Έλληνες ψάχνουν απεγνωσμένα "τι δουλειά να κάνουν". Δυστυχώς, η απάντηση είναι πολύ δύσκολη. Έτσι, για να βοηθήσουμε τους αναγνώστες του taxalia, ψάξαμε και βρήκαμε την καλύτερη δουλειά, που θα έχει μεγάλη ζήτηση τις επόμενες ημέρες/βδομάδες/μήνες. Και δεν είναι άλλη, από....

εκπαιδευτής ελικοπτέρων

Πολύς κόσμος τους επόμενους μήνες -ίσως και χρόνια- θα αναζητά ελικόπτερο να φύγει.....




Αφορμή για το παραπάνω αποτέλεσε το άρθρο του καλού blog paragoume.wordpress.com:

Πού θα βρεθούν τόσοι δάσκαλοι και ελικόπτερα να χωρέσουν όλους αυτούς που ψηφίζουν και προπαγανδίζουν τα μνημονιακά νομοσχέδια της εθνικής καταστροφής ;

Πραγματικά θα χρειαστούν ταχύρυθμα μαθήματα πτήσης , γιατί κάνουν το τεράστιο λάθος να πιστεύουν ότι πολιτικός χρόνος θα κυλά με την ταχύτητα που κυλούσε μέχρι σήμερα .

Με την ύφεση που τα σαίνια του ΔΝΤ έφεραν με τεράστια μαεστρία , όπου σαφώς ψευδόμενοι έδιναν εικονικές προλέψεις που τραγικά έπεφταν έξω (2010 πρόβλεψη ύφεσης 2% πραγματική 4,9% - 2011 πρόβλεψη ύφεσης 1% πραγματική 7,1%- 2012 πρόβλεψη ανάπτυξης 1,1% τελικά minimum ύφεση 4,7 % ). Όμως ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΛΙΠΟΣ .

Φανταστείτε όταν προβλέπουν ύφεση 4,7 % για το 2013 σε νούμερο θα φτάσει . Τα μέτρα που θα ψηφιστούν είναι πρωτόγνωρα βίαια υφεσιακά . Έτσι τους πρώτους μήνες της εφαρμογής τους, όταν το υφεσιακό τσουνάμι θα διαλύσει τα πάντα , θα εκραγεί το σύνολο της κοινωνίας . Τότε θα έρθει η ώρα των ελικόπτερων.

Φιλική συμβουλή προς τους ενδιαφερόμενους: αν σας πειράζει το ύψος , κάντε μαθήματα ταχύπλοου.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη