5 Νοε 2012

Σωστός ο Μπουτάρης!

Συνέντευξη σε έναν από τους λίγους δημοσιογράφους που απέμειναν να τον "γλείφουν" έδωσε ο Δήμαρχος. Ο δημοσιογράφος, μετά από καμιά.. πεντακοσαριά διθυραμβικούς χαρακτηρισμούς που...
θυμίζουν συνέντευξη δημοσιογράφου της "Komsomolskaya Pravda" με τον Στάλιν και μπόλικη αυτοεκτόνωση μέσω ερωτήσεων, που αποκαλύπτουν πολλά συμπλέγματα και λίγες ικανότητες, αναφέρεται στο δημοσίευμα ...ενός blog, που παρέθεσε σελίδα εφημερίδας του 1929, με το σκάνδαλο φοροδιαφυγής του Ιωάννη Μπουτάρη, παππού του σημερινού Δημάρχου. Ο Ιωάννης Μπουτάρης, ιδρυτής της γνωστής βιομηχανίας απασχολούσε τότε τη δημοσιότητα για λαθρεμπόριο, εκτεταμένη φοροδιαφυγή και απάτη.
Φυσικά, το blog, έχει μεγάλα αρχεία, που εκτείνονται και σε πιό κρίσιμες περιόδους, όπως στην Κατοχή και τη Χούντα.
Αλλά η ιστορία δεν διδάσκεται μονομιάς!Διδάσκεται σε τάξεις. Πρώτη Γυμνασίου, Δευτέρα ...κ.ο.κ.

Ο δημοσιογράφος (αναίτια λασπολόγος του blog) στη συνέντευξη - παρωδία, που θα έκοβε κάθε σοβαρό έντυπο, δεν ρωτά για να μάθει, αλλά για να αποδομήσει ένα άλλο δημοσίευμα και να δώσει την ευκαιρία στον συνεντευξιαζόμενο να απαλείψει τυχόν αρνητικές εντυπώσεις.
Ο Δήμαρχος όμως, προς τιμήν του, αφού κάνει μια κυβίσθηση ακόμη λέγοντας ότι διάβασε το δημοσίευμα σ΄΄ενα blog, ενώ πριν από λίγους μήνες έλεγε ότι δεν διαβάζει ποτέ blogs (ειδικά αν δεν ανήκουν σε αυτά που τον γλείφουν ....συμπληρώνουμε), είπε το εκπληκτικό "όσο για τη φοροκλοπή φαίνεται ότι το σπορ ήταν διαδεδομένο από τότε", παρά το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος δεν τον ρώτησε και δεν αναφέρθηκε στη φοροδιαφυγή και τη φοροκλοπή!

Γι αυτό τον αγαπάμε! Γιατί είναι τόσο ντόμπρος που δεν αποκλείεται να του ΄πε "μη με γλείφεις άλλο ρε φίλε, ρώτα με κανονικά, θα μας πάρουν χαμπάρι !"
Ένας είναι ο κυρ-Γιάννης.Και μοναδικός.

....

το υμνολόγιο που θα ζήλευαν και οι συντάκτες της Χούντας. Σε αυτή που θα έκανε μεγάλη καριέρα ο δημοσιογράφος

Υ.Γ. Κάποιοι άλλοι αντιγράφουν -καλά κάνουν- ατάκες από το ...blog, ε;

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη