11 Νοε 2012

Βάστα Μέρκελ


Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης
Γονατίσαμε τον λαό για να πάρουμε τη δόση, η οποία δεν έρχεται. Και τούτο, διότι οι δανειστές μας θέτουν πρόσθετους όρους. Μας εξηπάτησαν. Αυτά γράφουν και λένε οι μνημονιακές δυνάμεις και τα παπαγαλάκια τους. Οι κακοί και απατεώνες ξένοι, οι ξεφτιλισμένοι που συνεχίζουν να μας ξεφτιλίζουν.
Εκχωρήσαμε την εθνική κυριαρχία μας και θέλουν κι’ άλλο. Μα τόσο απατεώνες είναι;
Τ’ ακούω και μου σηκώνεται η τρίχα. «Κοίτα ποιος μιλάει» λέω από μέσα μου. Μια ζωή δουλεύουν και τον λαό και τους ξένους και τώρα που ξύπνησαν οι ξένοι, έχουν οι πολιτικοί ταγοί μας την απαίτηση να φέρονται οι ξένοι, όπως φέρεται ο ελληνικός λαός, τον οποίον έχουν αλυσοδέσει και δεν μιλάει.
Εγώ σήμερα θα πάρω το μέρος των ξένων. Θα πω «καλά κάνουν και δεν μας δίνουν τη δόση». Διότι γνωρίζουν πλέον από πρώτο χέρι ότι και αυτή η δόση δεν θα χρησιμοποιηθεί προς όφελος του λαού, αλλά προς όφελος των πολιτικών και των εργολάβων-νταβατζήδων, ήτοι του εργολαβοπολιτικού συμπλέγματος. Δεν μπορώ, βεβαίως, να πιστέψω ότι οι ξένοι είναι πονόψυχοι και θέλουν να προστατεύσουν τον ελληνικό λαό. Δεκάρα δεν δίνουν. Εκείνο που θέλουν είναι να εξασφαλίσουν τα χρήματα που δίνουν. Και γνωρίζουν πλέον τώρα ότι τα χρήματα που θα δώσουν θα πάνε χαμένα και ότι αυτός που θα κληθεί να τα πληρώσει, δηλαδή ο λαός, δεν θα μπορέσει, διότι έχει στεγνώσει. Απλά πράγματα. Δεν χρειάζεται να είσαι φιλόσοφος ή να έχεις IQ 190 για να το καταλάβεις.
Από τα σύννεφα πέφτουν μόνον οι πουλημένοι καλοπερασάκηδες και οι αιθεροβάμονες.
Επί Γερμανικής Κατοχής αυτοί που έλεγαν «Βάστα Ρόμελ» ήταν οι μαυραγορίτες και το σάπιο κατεστημένο που συνέχιζε την προδοτική στάση του με πρωτεργάτες τους «συνεργάτες» των κατακτητών. Σήμερα, αυτοί που πρέπει να λένε «Βάστα Μέρκελ» είναι ο απλός  λαός. Ναι, μη δίνεις τη δόση, εάν δεν βεβαιωθείς ότι δεν θα τη διασπαθίσουν τα γνωστά λαμόγια, οι σύγχρονοι μαυραγορίτες και οι συνεργάτες τους.
Όσο για τον κ. Θωμόπουλο, Πρόεδρο του Ταμείο Αποτέτοιων, που προέτρεψε τους ξένους να καθυστερήσουν τη δόση για να πονέσει ο ελληνικός λαός και να καταλάβει πόσο θεάρεστο είναι το έργο των μετά την 04.10.2009 κυβερνήσεων, αυτός δεν αποτελεί παρά εξευγενισμένο αντίγραφο των κατοχικών μαυραγοριτών. Αυτός είπε «Βάστα Ρόμελ» και όχι «Βάστα Μέρκελ».

Σωτήριος Καλαμίτσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη