2 Νοε 2012

Τσιγάρα "Μακεδονία". Η βλακεία συνεχίζει ακάθεκτη στο ιντερνετ...

...κι από κεί περνάει και στις εφημερίδες.....
Македонија ή Малакиа ;
Γράφει κάποιος μια μπούρδα, που είναι καταφανέστατη "μούφα", από τους συνήθεις εξυπνάκηδες, που σπάνε πλάκα με τους δημοσιογραφίσκους των 200 ευρώ το μήνα, που...
ψάχνουν λυσσαλέα το "πιασάρικο θέμα", που θα φέρει τα πολυπόθητα κλικς και πάντα τσιμπάει ο άσχετος στο δόλωμα.
Στη συνέχεια, άλλοι αφελείς αναπαράγουν το θέμα κι έτσι γελοιοποιείται ολόκληρη η λεγόμενη ενημέρωση.
Τον κύκλο της βλακείας κλείνουν οι ακραίοι που ουρλιάζουν για "προκλήσεις" σε ένα γελοίο θέμα-απάτη.
Όπως γελοιοποιήθηκαν δηλαδή οι Σκοπιανοί δημοσιογράφοι, με το θέμα του Σαμαρτζίεφ και ψάχνουν τώρα εκδίκηση. Και βρίσκουν αρκετούς βλάκες δημοσιογραφίσκους στην Ελλάδα να κάνουν την πλάκα τους.
Όπως με αυτή την εικόνα των "τσιγάρων Μακεδονία", που δήθεν κυκλοφόρησαν στα Σκόπια και μάλιστα ο δημοσιογράφος μας ενημερώνει ότι "σημειώνουν μεγάλες πωλήσεις" (!)
Η είδηση συνοδεύτηκε από το γνωστό γελοίο ύφος των έκπληκτων από τις "προκλήσεις των Σκοπίων".
Βεβαίως, ο -σκοπίμως;- βλαξ δημοσιογράφος, δεν πρόσεξε ότι αυτό που του έστειλαν δεν είναι φωτογραφία, αλλά ζωγραφιά που παραπέμπει σε προηγούμενες δεκαετίες;
Αν υπήρχαν τέτοια τσιγάρα, δεν θα έβρισκες ρε τσακάλι κι άλλες φωτογραφίες; Μυαλό θέλει;
Ή μήπως δεν ξέρεις ότι σε καμία χώρα του κόσμου, δεν επιτρέπεται η εμπορική χρήση του ονόματος της χώρας ως brand name. Δεν μπορεί να υπάρξει λοιπόν μάρκα τσιγάρων με το όνομα "Македониа", ούτε "Γαλλία", ούτε "Γερμανία"
Επίσης δεν μπορεί σήμερα να κυκλοφορούν τσιγάρα με την ονομασία που βλέπετε, αφού το "μακεδονία" στη γλώσσα των Σκοπίων, γράφεται Македонија  !

Για τους λίγους πάλι, που δεν θέλουν να διαβάζουν συνεχώς "μούφες" -ξέρουμε ότι οι αναγνώστες του taxalia ανήκουν σε αυτή την κατηγορία- η εικόνα είναι από περιπέτεια του γνωστού ήρωα κινουμένων σχεδίων Τεν-Τεν, του 1956. (The Calculus affair για όσους θέλουν να τα ξέρουν όλα).


Δείτε τη σκηνή, στο 12ο λεπτό.


The Calculus Affair από Lausmannbro

Το τι θα διαβάζεις στο ιντερνετ είναι δική σου υπόθεση. Εμείς, πρέπει να σε προειδοποιήσουμε όμως, ότι η πολλή μούφα, κάνει το παιδί ....Малака 

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη