14 Νοε 2012

Πάλι... "βόμβες" υπόσχεται ο Σαξώνης!

Όλο για βόμβες μιλάει αλλά ποτέ δεν τις ρίχνει ο Παναγιώτης Σαξώνης, που από χθες είναι (για πόσο άραγε) εκτός φυλακής. Νέες "αποκαλύψεις" υποσχέθηκε και πάλι σήμερα, όπως άλλωστε και τόσες πολλές φορές στο παρελθόν, χωρίς όμως ποτέ να τις παρουσιάζει.
Το μεσημέρι, βγαίνοντας από το Δικαστικό Μέγαρο τον... πλησίασαν δημοσιογράφοι και του ζήτησαν δηλώσεις (είναι αλήθεια ότι πολλοί δημοσιογράφοι του συμπεριφέρονται σα να είναι σημαντικός και αξιόπιστος συνομιλητής τους και όχι ένας εγκληματίας, όπως ο ίδιος έχει παραδεχθεί).
Στις δηλώσεις που έκανε μέσω του δικηγόρου του Μάκη Καυκόπουλου, είπε ότι τώρα που είναι εκτός φυλακής θα μπορέσει να μαζέψει όλα τα στοιχεία με τα οποία θα αποδείξει τους ισχυρισμούς του!
Πρόκειται για μία... μπούρδα, την οποία φάνηκε δυστυχώς ότι κάποιοι δημοσιογράφοι την έχαψαν! "Μα. ο Σαξώνης ήταν ελεύθερος 1,5 χρόνο από τότε που αποκαλύφθηκαν τα εγκλήματα του μέχρι την ημέρα που προφυλακίστηκε! Επί 18 μήνες δεν βρήκε τα ντοκουμέντα και θα τα βρει τώρα; Φυσικά και όχι αφού ντοκουμέντα που να αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του δεν υπάρχουν. Ο Σαξώνης τα λέει όλα αυτά γιατί μοναδικός του στόχος είναι να ενοχοποιήσει έναν πολιτικό του προϊστάμενο. Εάν το καταφέρει αυτό τότε θα τύχει των ευεργετημάτων που προβλέπει ο Νόμος Καστανίδη για όσους καταγγέλλουν υποθέσεις πολιτικής διαφθοράς", μας έλεγε ένας από τους κατηγορούμενους μόλις διάβασε τις δηλώσεις Καυκόπουλου.
Το ερώτημα είναι πώς είναι δυνατό ο (κατά ομολογία του) καταχραστής και πλαστογράφος να λέει συνεχώς εδώ και χρόνια ότι πολύ σύντομα θα παρουσιάσει ντοκουμέντα αλλά ποτέ να μην το κάνει...
 
ΧΕΝ 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη