26 Νοε 2012

Κιλκίς: Σύλληψη πατέρα για αποπλάνηση του ανήλικου παιδιού του!

Άλλο ένα συγκλονιστικό γεγονός που σοκάρει ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Στην σύλληψη ενός 47χρονου προχώρησαν την Πέμπτη 22 Νοεμβρλιου 2012, άνδρες της Ασφάλειας Κιλκίς, με την κατηγορία αποπλάνησης κατ' εξακολούθηση του ανήλικου παιδιού του, κάτω των 12 ετών.
Η σύλληψή του έγινε έπειτα από ένταλμα που εξέδωσαν οι ανακριτικές αρχές της

Θεσσαλονίκης, μετά από καταγγελίες τού οικογενειακού και συγγενικού του περιβάλλοντος, με το γεγονός να συνέβαινε στην Ολλανδία.
Ο συλληφθείς, που είναι κάτοικος χωριού της Δημοτικής Ενότητας Κρουσίων του Δήμου Κιλκίς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Το «επίσημο» δελτίο τύπου, που εξέδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς, έχει ως εξής:
Συνελήφθη την (22.11.2012) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 47 ετών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης. Συγκεκριμένα, σε περιοχή του Κιλκίς, εντοπίσθηκε ο προαναφερόμενος και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας του 4ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιού κάτω των 12 ετών κατ’ εξακολούθηση, πράξεις που έλαβαν χώρα στην Ολλανδία και στην Ελλάδα κατά το χρονικό διάστημα από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010.


http://neaporeiakilkis.blogspot.gr/2012/11/blog-post_2460.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη