15 Νοε 2012

Ο Τσίπρας ξεφτιλίζει τους Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη

Απλός και σαφής ήταν σήμερα στην επίσκεψή του στη ΛΑΡΚΟ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Με μία μόνο φράση, εξήγησε ότι "η κυβέρνηση μειώνει μισθούς και συντάξεις, ενώ μπορεί να τους αυξήσει, με μια πολιτική απόφαση". Κάτι που αποφεύγουν να κάνουν οι τρείς προδότες, ενώ ο κ.Τσίπρας όταν γίνει κυβέρνηση (σε πολύ λίγο), θα αυξήσει μισθούς και συντάξεις και κυρίως...


θα καταργήσει τη λιτότητα με νόμο. Και μάλιστα με νόμο ενός άρθρου.

Ξεγύμνωσε έτσι τους προδότες Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη, αλλά και τους υπόλοιπους βουλευτές του προτεκτοράκου, που αρνούνται να ψηφίσουν το νόμο που θα καταργεί τη λιτότητα !!!

 δήλωσε ο Α. Τσίπρας:
«Ας αρχίσει λοιπόν η αντίστροφη μέτρηση για την πτώση αυτής της κυβέρνησης εθνικής χρεοκοπίας, από δω, από εσάς, από τη ΛΑΡΚΟ. Ας πείτε εσείς "μολών λαβέ. Τα κλειδιά της χώρας δεν θα τους τα παραδώσουμε..
Δύο χρόνια τώρα καταστρέφουν την Ελλάδα. Διότι και οι μισθοί και οι συντάξεις μπορούν να επανέλθουν. Όπως είπαμε και στη Βουλή, είναι ζήτημα πολιτικής απόφασης και βεβαίως ισχυρής διαπραγμάτευσης, την οποία δεν μπορούν να κάνουν αυτοί σε ευρωπαϊκό επίπεδο, διότι τους έχουν στο χέρι, διότι είναι οι ίδιοι που είναι στις λίστες Χριστοφοράκου, είναι οι ίδιοι που κρατάνε τις λίστες των μεγαλοκαταθετών στην Ελβετία, είναι αυτοί που διαπλέκονται όλα αυτά τα χρόνια».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη