16 Νοε 2012

Ασχημονούν ακροαριστεροί και ακροδεξιοί στο όνομα του Πολυτεχνείου

Οι γνωστές φασιστικές ομάδες της ακροαριστεράς του μπάχαλου και της βλακείας, έδειραν χθες τους Πασπίτες, οι οποίοι πήγαιναν με πορεία στο Πολυτεχνείο. Είκοσι περίπου κουκουλοφόροι φασίστες, τους επιτέθηκαν με ρόπαλα, λοστούς και ..
αλυσίδες κι έστειλαν δύο απ΄αυτούς στο νοσοκομείο. Νίκησαν και πάλι, αν και ήταν το 1/10 των φοιτητών της ΠΑΣΠ., αφού έχουν στο αίμα τους τη βία, όπως κάθε γνήσιος φασίστας.

Από την άλλη ακροδεξιοί επαίρονται γιατί ανακάλυψαν ότι δεν υπήρχε κανείς νεκρός μέσα στο Πολυτεχνείο και τοιχοκόλλησαν μάλιστα και αφίσες, με τις οποίες δίνουν αμοιβή (!) σε όσους φέρουν στοιχεία για έναν έστω νεκρό.
Ναι, όντως, δεν υπήρξε ούτε ένας νεκρός μέσα στο Πολυτεχνείο κι όποιος βλάκας εκπαιδευτικός μεταδίδει τέτοιες γελοιότητες στα παιδιά, μόνο κακό κάνει. Η ιστορία δεν γράφεται με ψέμματα. Είναι πιά γνωστό σε όλους ότι δεν υπήρξε ούτε ένας νεκρός, μέσα στο Πολυτεχνείο.
Ε και; 
Αλλοιώνει αυτό το νόημα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου; Αποδυναμώνει την αξία του; Δηλαδή αν οι νεκροί -έξω από το Πολυτεχνείο- δεν ήταν 15, αλλά 30, θα ήταν σημαντικότερη η εξέγερση;
Αν ήταν 5 θα ήταν ασήμαντη κι αν ήταν 500 θα ήταν τρομακτική;
Λοιπόν, η αξία των γεγονότων του Πολυτεχνείου, δεν έγκειται στην πολιτική χροιά, ούτε στο πόσοι σκοτώθηκαν -αν σκοτώθηκαν- και πού σκοτώθηκαν. Έγκειται στη γενεσιουργό αιτία της εξέγερσης, που δεν είναι άλλη από τον πόθο για ελευθερία. Δεν είναι υπόθεση της αριστεράς, ούτε του ΠΑΣΟΚ που κρατά ακόμη (;) τη "ματωμένη σημαία".
Είναι υπόθεση όλων των ανθρώπων που θέλουν τη χώρα που ζουν να έχει ηγεσίες τις οποίες εκλέγει αυτή -καλές ή κακές- και όχι η Αμερικανική Πρεσβεία.
Είναι υπόθεση όλων των Ελλήνων, που τιμούν την ημέρα του Πολυτεχνείου την εθνική ανεξαρτησία, τη λαϊκή κυριαρχία και την αξιοπρέπεια.
Κι αυτές είναι αξίες διαχρονικές που δεν είναι κτήμα καμιάς "αριστεράς" ή "δεξιάς", που εφευρέθηκαν για να διαχωρίζουν τους ηλίθιους σκλάβους. Οι ελεύθεροι άνθρωποι είναι απλά ελεύθεροι άνθρωποι. Δεν είναι ούτε δεξιοί, ούτε αριστεροί.
Δεν είναι λοιπόν υπόθεση της αριστεράς το Πολυτεχνείο.
Ούτε αυτής του χαβιαριού, ούτε βεβαίως της κτηνώδους ακροαριστεράς των δολοφόνων με τις κουκούλες και τις μολότωφ.

Βασίλης Πρ./taxalia




 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη