2 Νοε 2012

Πώς μπορούμε να ξεχωρίσουμε τους ΠΟΛΥ μαλάκες στο facebook;

Το facebook είναι ο κατεξοχήν χώρος χαβαλέ, παιχνιδιού, αλλά και μπόλικης βλακείας. Στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, υπάρχουν πολλές φυλές χρηστών. Η χειρότερη από όλες είναι οι γελοίοι-ες που διαδίδουν εικόνες όπως αυτή:


Πόσο μαλάκας μπορεί να είναι κάποιος που δεν μπορεί να σκεφτεί ότι :

1) οι φωτογραφίες των παιδιών -ευτυχώς- δεν είναι αυθεντικές. Δεν φωτογραφίζει κανείς και μάλιστα ...ποζάροντας ένα κακοποιημένο παιδί και μετά "διαδίδει" τη φωτογραφία. 

2) οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες, αλλά κι αυτό είναι πολύ κακό, αφού πρόκειται για υπαρκτά πρόσωπα, που κάποτε θα τις βρουν μπροστά τους κι άντε να εξηγούν στον περίγυρό τους ότι είναι photoshop.

3) και το κυριότερο: πόσο μαλάκας μπορεί να είναι κάποιος που πιστεύει ότι με την "κοινοποίηση" μιας μαλακίας στο facebook συνεισφέρει στον ....αγώνα ενάντια στην παιδική κακοποίηση; Πόσο μαλάκας (ή ...μαλάκω, αφού αυτές τις φωτογραφίες με παιδιά τις διαδίδουν συνήθως γυναικούλες-μπάζα χαμηλής νοημοσύνης, Φυσικά, καμία από αυτά τα ζώα, δε βάζει το μυαλουδάκι της να σκεφτεί ότι κάποτε μπορεί να δεί το δικό της παιδί σε μια τέτοια παπαριά!).

Κοινοποίησέ το!  Κι ένας μαλάκας λιγότερο, κέρδος είναι !
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη