21 Δεκ 2012

Ξεκίνησε μέτρια το 136 στη ΝΕΤ

Ξεκίνησε η νέα εκπομπή της ΝΕΤ με τίτλο "136" (κάθε μέρα στις 6.15 το απόγευμα), με τον Γιάννη Δάρρα πιό  άνετο από την τρακαρισμένη Ανθή Σαλαγκούδη και κατέγραψε την πρώτη μέρα (Πέμπτη) χαμηλά ποσοστά, κατά τους "τηλεκριτικούς". Δεν ήταν ....
και τόσο χαμηλά, αλλά ευτυχώς η κρατική τηλεόραση, προτιμά αυτού του είδους τα θεάματα, από τις τουρκικές σαχλαμάρες.


Καλούτσικη ήταν η εκπομπή, με ευχάριστη θεματολογία, για τον κόσμο που βλέπει ΕΡΤ και θα αποκτήσει το κοινό της στους τηλεθεατές που βλέπουν εκείνη την ώρα, αλλά και όσους λύσσαξαν με την Ανθή, η οποία δεν είναι ούτε η Αμανπούρ, ούτε η Όπρα, αλλά δεν είναι και τόσο τραγική όσο την παρουσίαζαν οι διάφοροι κακεντρεχείς. Μια φυσιολογική παρουσιάστρια είναι η κοπέλα, που βγάζει τη δουλειά. Δεν το ΄χει το "σουργελέ" και "σκυλέ" που σε κάνει γρήγορα διάσημη, έχει απλά μια φυσική, μέση εμφάνιση, που ταιριάζει στην ηρεμία της κρατικής TV και στην αίσθηση αξιοπρέπειας που αναδίδει.
Ο δε Δάρρας έχει μια συμπαθέστατη παρουσία, που βοηθάει στο να περάσει κανείς ευχάριστα μερικές τηλεοπτικές ώρες, χωρίς να βομβαρδίζονται τα αυτιά του από τις τσιρίδες των "ιδιωτικών".
Και βέβαια ο Μαμαλάκης, βλέπεται πάντα ευχάριστα ο άνθρωπος.
Δεν είναι για μεγάλα νούμερα λοιπόν η εκπομπή, ούτε για "νούμερα". Μέτρια, ήσυχα και με αξιοπρέπεια. Να υπάρχουν και τέτοιες εκπομπές, γιατί μας κούρασαν οι λαϊκιστές και οι σεξιστές.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη