17 Δεκ 2012

Μέγας Καζαμίας 2013

Ιανουάριος
Η επαναγορά ομολόγων απέβη απολύτως επιτυχής και σύμφωνα με τη νέα απόφαση του Eurogroup, η δόση που ήταν να δοθεί στην Ελλάδα το Νοέμβριο, θα δοθεί τελικά κανονικότατα το Μάρτιο.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας ανακοινώνει τη διεξαγωγή και νέου συνεδρίου, προκειμένου να αποφασισθεί εάν ο Πέτρος Τατσόπουλος δικαιούται ...
έκτακτης κομματικής επιχορήγησης για την αγορά προφυλακτικών σε τιμές χονδρικής από τη Βολιβία. Εν τω μεταξύ, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς διαψεύδει τη λήψη περαιτέρω μέτρων και απλά ανακοινώνει τους νέους φορολογικούς συντελεστές που πλέον θα ανέρχονται στο 93%. Η Άννα Διαμαντοπούλου διαγράφεται από το ΠΑΣΟΚ και ιδρύει νέα πολιτική κίνηση με το όνομα Π.Ι.Κ.Σ.Η. (Πανελλήνιο Ίδρυμα Κομμένων Σοσιαλιστών Ηπείρου).


Φεβρουάριος
Η Χρυσή Αυγή προτείνει τη κατάργηση του Φεβρουαρίου, καθότι αποτελεί «κουτσό» μήνα και ως εκ τούτου υπάρχουν έντονες αμφιβολίες ως προς την ελληνικότητά του. Ο Υπουργός Οικονομικών ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης προς τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό, αλλάζει βαφή στα μαλλιά του, ενώ η ένωση Ελλήνων Κομμωτών επιδοκιμάζει τη γενναία αυτή πράξη με παρεμβάσεις στο ξένο τύπο.
Ο Ολυμπιακός διαλύει τη Φλαμουρτάρι (εντός έδρας) με το επιβλητικό σκορ 1-0 και συνεχίζει ακάθεκτος τη ξέφρενη πορεία του στο Europa League. Ο Δημήτρης Βιντιάδης ανακοινώνει πως από μέρα σε μέρα αναλαμβάνει τις τύχες της ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός (ξανά) προσλαμβάνει το Φερέιρα με προσωπική απόφαση του Προέδρου Γιάννη Αλαφούζου.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη