30 Δεκ 2012

Αποκάλυψη: Ο Αντίχριστος θα έρθει τον Δεκέμβριο του 2015. Ποιοί θα γλιτώσουν;

Είναι οριστικό! Το είπε ο κύριος Νίκος.
Τη συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη έκανε σήμερα στην εκπομπή του, ο "κύριος Νίκος", κατά κόσμον Νίκος Κωνσταντινίδης, η πιό cult φιγούρα των τηλεοπτικών συχνοτήτων της Θεσσαλονίκης, που έκαναν ευρέως γνωστό και στην υπόλοιπη Ελλάδα οι "Ράδιο Αρβύλα".
Ο κύριος Νίκος λοιπόν, στη σημερινή εκπομπή του...
(όπως πάντα αποκαλυπτικότατη), επιτέθηκε με δριμύτητα στα "λαμόγια της παγκοσμιοποίησης", τα οποία "ταϊζουν κουτόχορτο" τον κόσμο, ότι θα ερχόταν η συντέλεια του κόσμου στις 21-12-2012, πράγμα το οποίο ως γνωστόν αποκλείετο να συμβεί όπως απεκάλυψε άλλωστε και πάλι ο κύριος Νίκος σε ένα από τα εκατό βιβλία του.
Αφού ξεσκέπασε τους "συνωμοσιολόγους της λέσχης Μπίλντερμπεργ" ο κύριος Νίκος, διαβεβαιώνοντας το ...ποίμνιό του, ότι "μόνο ο Θεός ξέρει πότε θα έλθει η συντέλεια", έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη:
"Το 2013 θα είναι 100 φορές χειρότερο από το 2012, το 2014 θα είναι 100 φορές χειρότερο από το 2013 και το 2015 θα είναι το έτος της αποκάλυψης, αφού στο τέλος του 2015, θα έρθει ο Αντίχριστος".
Κι αυτά δεν είναι υποθέσεις και παραμύθια της Χαλιμάς, είπε ο κύριος Νίκος, αλλά γνώση. Γνώση, που μας μεταφέρει 22 χρόνια τώρα από μικρά τοπικά κανάλια, η οποία δικαιώθηκε άπειρες φορές, αφού ό,τι είπε ο κύριος Νίκος επαληθεύτηκε. Όπως π.χ., ενώ όλη η ανθρωπότητα, όλοι εμείς οι αδαείς και ανυποψίαστοι κοινοί θνητοί δηλαδή, το ΄χαμε δέσει κόμπο, ότι όλα τελειώνουν στις 21-12-2012, ο κύριος Νίκος ξεσπάθωνε από το ΒΕΡΓΙΝΑ TV, προειδοποιώντας μας, ότι αυτά είναι κολπάκια της παγκοσμιοποίησης και το τέλος το ξέρει μόνο ο Θεός. Και δικαιώθηκε!

Πώς όμως, ο κύριος Νίκος ήξερε τη μεγάλη αλήθεια κι όλες τις μεγάλες αλήθειες τις οποίες μας αποκαλύπτει τόσα χρόνια;
Το απεκάλυψε κι αυτό στη σημερινή εκπομπή.
"Γιατί εγώ ξέρω όλο το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης", είπε ο κύριος Νίκος, "από μέσα. Δούλεψα στο ΝΑΤΟ και σε άλλα μεγάλα πόστα" (ώπα! κι αυτός; τι σύμπτωση; κι ο Λιακόπουλος από το ΝΑΤΟ ξεκίνησε την καριέρα του). 

Αφού λοιπόν μας απεκάλυψε ο κύριος Νίκος τον ακριβή χρόνο της έλευσης του Αντίχριστου, μας παρέπεμψε σε 3-4 διαφημιστικά διαλείμματα, στα οποία  πουλάει -όπως κάθε τίμιος πατριώτης και Χριστιανός- εξαιρετικά προϊόντα -όλα "Ευρωπαϊκής προέλευσης"- όπως τα βότανα με ρίζες από τον Αμαζόνιο, το χόνδρο καρχαρία (Ευρωπαϊκής προέλευσης ασφαλώς) και δεκάδες άλλα θαυματουργά προϊόντα, για όλες τις παθήσεις, όλες τις αρρώστειες, "δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν" που λέει και το Ευαγγέλιο, με ειδικότητα τη θεραπεία του καρκίνου (με αγνό Ευρωπαϊκό τσάι Αμαζονίου και δεκάδες άλλα βότανα που θεραπεύουν τον καρκίνο-ειδικότητα του κυρίου Νίκου).


Το μόνο που δεν κατάλαβα, είναι η χρησιμότητα όλων αυτών των προϊόντων. Για ποιό λόγο π.χ. να προμηθευτούμε τη θαυματουργή αλοιφή για να σώσουμε τα μαλλιά μας;


Αφού θα έρθει ο Αντίχριστος -όπως απεκάλυψε ο κύριος Νίκος- τι νόημα έχουν αυτά τα ευτελή;
Μήπως ο Αντίχριστος θα χαριστεί στους μαλλιάδες;

Αυτό υποθέτω, θα μας το αποκαλύψει ο κύριος Νίκος, σε ετέραν εκπομπήν...
Ελπίζω, πριν μας προλάβει ο Αντίχριστος......

Καλές πωλήσεις κύριε Νίκο και καλή Χρονιά

Ο φανατικός από ΄δω και στο εξής τηλεθεατής σου
Φώτης Μακρίδης
taxalia.blogspot.com
30-12-2012
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη