10 Δεκ 2012

Υπάρχει ακόμη ελπίδα ρε γαμώτο

Σήμερα είχα μαζοχιστικές τάσεις. 
Είπα λοιπόν να δώ πολύ δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, αν και η TV100 παραπαίει σήμερα από τεχνικά προβλήματα. Ήταν κι ο κύρ  Στέλιος με τις ασχετοσύνες για την ΑΟΖ, ήταν και ..
τα πολλά νεύρα των συμβούλων της διοίκησης, ήρθε καπάκι και ο κακεντρεχέστατος Κουράκης (για μας τους φυσιογνωμιστές είναι πολύ ενοχλητικό να βλέπουμε ανθρώπους με τόση κακεντρέχεια και τόση έφεση στο πολιτικό ψέμμα) και θα εγκατέλειπα την προσπάθεια, μέχρι που ανέβηκε ο Καρακωνστάνογλου που μπορείς να ακούσεις χωρίς να τσιτώνονται τα νεύρα σου κι άντεξα.

Μετά ανέβηκαν δυό τρείς γνωστοί σαχλαμάρες της "πρωτοβουλίας" ξερνώντας του κόσμου τις αηδίες, που δείχνουν έλλειψη αυτοπεποίθησης, κακή ψυχή και άπειρα κόμπλεξ και ήμουν έτοιμος να εγκαταλείψω την προσπάθεια, μετά από τέτοιες πνευματικές κουράδες που πλημμύριζαν το χώρο.

Μέχρι, που ανέβηκε στο βήμα, αυτό το παιδί ο Δημαρέλος που είναι όαση!
Ξένος προς το περιβάλλον του κομματικού μίσους που ξεχειλίζει (και μας αηδιάζει!) από τα στελέχη της "Πρωτοβουλίας"
Με ουσιαστικό λόγο και κυρίως πρωτότυπο! Χωρίς την πολιτική μανιέρα των "παλιών", ούτε τα κόμπλεξ ορισμένων νέων που τους λες και ηλίθιους εξαιτίας του μίσους το οποίο ξεχειλίζει από το λόγο τους και της ολοφάνερης πνευματικής αδυναμίας τους.

Είπε λοιπόν ο Γιώργος Δημαρέλος, συγκοινωνιολόγος αν δεν απατώμαι, κάτι πάρα πολύ σημαντικό:
Ενώ όλοι μιλούσαν -και μιλάμε- για τις ευθύνες των κυβερνήσεων, μίλησε και για τις ευθύνες τις αντιπολίτευσης. Της κάθε αντιπολίτευσης. "Μήπως, οι αντιπολιτεύσεις ήταν καλύτερες στο ρόλο τους;", αναρωτήθηκε ο νεαρός και είπα από μέσα μου, ότι δεν χάθηκαν όλα. Υπάρχουν σοβαρά παιδιά, με ευρύ πνευματικό ορίζοντα σε όλους τους χώρους.
Θα είναι κρίμα, αυτό το παιδί να μην ανέβει στα μεγαλύτερα αιρετά αξιώματα....

Β.Π.
Απλός δημότης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη