31 Δεκ 2012

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δ. Ψωμιάδη

Ευχές για την Πρωτοχρονιά, παραδοσιακές μουσικές, πρωτοχρονιάτικες μελωδίες, φιλαρμονικές ορχήστρες και χορωδίες δημιούργησαν εορταστική ατμόσφαιρα σήμερα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου από τις 10 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι... σύλλογοι και φορείς τραγούδησαν τα κάλαντα στον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Διονύση Ψωμιάδη.

«Εύχομαι το νέο έτος να απαλλαγούμε από τον πειρασμό του ψεύδους και της υποκρισίας. Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες απαιτείται από όλους, και ιδιαίτερα από τους πολιτικούς, σύνεση και ψυχραιμία. Γιατί ο λαός έφτασε στα όριά του. Θέλει πλέον να ακούει μόνο αλήθειες. Δεν παρασύρεται πια από πυροτεχνήματα και πρόσκαιρους εντυπωσιασμούς. Μακάρι η αλαζονεία, η αχαριστία και η υπεροψία να μείνουν στο 2012 και το 2013 να μας βρει ενωμένους», δήλωσε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Δ. Ψωμιάδης, ο οποίος ευχήθηκε «καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία για όλους».

Μεταξύ αυτών που επισκέφθηκαν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα ήταν οι φιλαρμονικές ορχήστρες του Γ΄Σώματος Στρατού, του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Ελληνικής Αστυνομίας.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη