1 Δεκ 2012

Παλαιστίνη και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο

Ο Τζων Πέρκινς είναι ένας μετανοημένος άνθρωπος, πρώην οικονομικός δολοφόνος του διεθνούς νομισματικού ταμείου που έδωσε μία συνέντευξη στο δημοσιογράφο Στέλιο Κούλογλου σχετικά με την οικονομική δολοφονία της Ελλάδας. 
Τον είδαμε στη συνέντευξη αυτή να ζητάει ταπεινά συγνώμη ενώπιον της Εθνοσυνέλευσης του Ισημερινού (σημερινός Πρόεδρος Ραφαέλ Κορέα) για τις κακουχίες που υπέστη αυτός ο Ηρωικός Λαός από την έλευση των ...
διεθνών τοκογλύφων του ΔΝΤ.


Ο Τζων Πέρκινς είπε συγκεκριμένα ότι οι οικονομικοί δολοφόνοι στέλνονται από τη CIA στο νεοεκλεγέντα ηγέτη της κάθε χώρας που έχουν ζωτικά συμφέροντα (ποιοι άραγε...) και τον συγχαίρουν για την εκλογή του με ένα πιστόλι στον κρόταφο. Αν τους "καλοδεχτεί" ο νεοεκλεγής, τότε θα κάνει "καλή θητεία". Αν δεν τους δεχθεί στη χώρα του, θα τον βρουν σε κανένα χαντάκι. Παράδειγμα ίσως είναι αυτό της Πολωνίας, όταν έπεσε μεν θύμα του ΔΝΤ, όμως ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Πολωνίας Σλάβομιρ Σκρζύπεκ είπε ότι δε χρειάζονται πια το ΔΝΤ, αντιθέτως μπορούν να του δώσουν δάνειο. Συνέπεια αυτού ήταν η δολοφονία του Προέδρου της Πολωνίας Λεχ Κατσίνσκι (στο κυβερνητικό αεροπλάνο που κατέπεσε, βρέθηκαν ίχνη από εκρηκτικά) και του Διοικητή της τράπεζας το 2010

Είπε κι άλλα πολλά ενδιαφέροντα ο Τζων Πέρκινς, όπως ότι παρέχουν οι διεθνείς τοκογλύφοι δάνεια σε χώρες που "δεν τα βγάζουν πέρα" με πάρα πολύ υψηλά επιτόκια, με αποτέλεσμα να μη μπορούν οι χώρες αυτές να αποπληρώσουν τα δάνειά τους, όπως συμβαίνει και στην Ελλάδα μας. Τότε λοιπόν εκμεταλλεύονται οι τοκογλύφοι την ανικανότητα του εκάστοτε κράτους και το υποχρεώνουν να αρχίσει το ξεπούλημα έναντι πινακίου φακής των πλουτοπαραγωγικών του πηγών, υπέδαφος, γη, αέρα, θάλασσα, και ό,τι άλλο έχει ζωτικό συμφέρον για αυτούς. Είπε επίσης ο Τζων Πέρκινς ότι εκτός από αυτό το πλιάτσικο, μπορεί να υποχρεώνουν την κάθε χώρα να ψηφίζει στις Συνελεύσεις του ΟΗΕ ότι επιθυμεί το πολυεθνικό ιδιωτικό κράτος των ΗΠΑ βάσει των συμφερόντων τους.

Την 29η Νοεμβρίου συνέβη κάτι Ιστορικό. Η Παλαιστινιακή Αρχή δεν είναι πια Αρχή, αλλά αναγνωρίστηκε ως "Ανεξάρτητο Κράτος Παρατηρητής μη μέλος" στη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών με ψήφους 138 υπέρ, 9 κατά και 41 αποχές. Στις χώρες που υπερψήφισαν συμπεριλαμβάνονται η Ελλάδα και η Κύπρος (δες εδώ). Στις χώρες που καταψήφισαν συμπεριλαμβάνονται οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, το Ισραήλ, ο Καναδάς, η Τσεχία και άλλα μικρά κράτη του Ειρηνικού (δες εδώ). Στις χώρες που απείχαν συμπεριλαμβάνονται η Γερμανία, η Κροατία και αρκετές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μετά την ψήφιση ο Μαχμούντ Αμπάς, Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Παλαιστίνης, αφού ευχαρίστησε όλες τις χώρες που τάχθηκαν υπέρ της ελευθερίας της χώρας του, είπε μεταξύ άλλων ότι οι Παλαιστίνιοι θα συνεχίσουν τη λαϊκή, ειρηνική αντίσταση και θα επιδιώξουν την ανεξαρτησία της Παλαιστίνης στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ και επίλυση του θέματος των προσφύγων. Ο μπέντζαμιν νετανιάχου, πρωθυπουργός του ισραήλ έλεγε τις δικές του βλακώδεις ασυναρτησίες, η κλίντον απειλούσε, ο καναδέζος αντιπρόσωπος ελύσσαξε και η Τσεχία απλά ακολούθησε, σαν θύμα του διεθνούς νομισματικού ταμείου.

Ο Τζων Πέρκινς όμως είπε ότι το ΔΝΤ που έχει έδρα την Ουάσιγκτον, πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών, αναγκάζει τις χώρες που έχουν μπλεχτεί στα δίχτυα των διεθνών τοκογλύφων να ψηφίζουν ό,τι θέλουν οι ηπα. Η Ελλάδα, η Κύπρος, η Πορτογαλία, η Ισπανία κ.λ.π. (τα λεγόμενα GIPSI δηλαδή) όμως ψήφισαν αντίθετα από τη χώρα των ΗΠΑ. Τρία τινά συμβαίνουν λοιπόν.

Πρώτον: Οι ηπα δεν ενδιαφέρονται πια για την περιοχή της Μέσης Ανατολής (εδώ γελάμε)

Δεύτερον: Οι ήπα θεωρούν σημαντικότερα άλλα θέματα, όπως την ονομασία της ΠΓΔΜ και όχι αυτό της Μέσης Ανατολής, γι' αυτό ψηφίσαμε κατά βούληση (ξαναγελάμε)

Τρίτον: Όλος ο κόσμος γελάει με τις απειλές των ηπα και δεν τους λογαριάζει πια γιατί έχασαν την πρόσβαση στο αγαθό του κόσμου, το πετρέλαιο δηλαδή, όπως άλλωστε το είχαν ονομάσει και είχαν αναλάβει νταβατζηλίκι και στις υπόλοιπες πλουτοπαραγωγικές πηγές

Μα τότε, αφού οι ηπα δεν κάνουν πια το νταβατζή, πώς γίνεται να απειλεί όλο τον κόσμο, μέσω των οικονομικών δολοφόνων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που έχει έδρα την Ουάσιγκτον; Μα πολύ απλά αφού καταρρέει η πρώην υπερδύναμη των ηπα, τότε πέφτει και το ΔΝΤ! Για να είναι γερό ένα σπίτι, πρέπει να έχει γερά θεμέλια. Αν καταρρεύσουν τα θεμέλια, καταρρέει και το σπίτι!

Στον κόσμο γίνονται κοσμοϊστορικές αλλαγές, μόνο που δεν το καταλαβαίνουμε λόγω μέσων μαζικής αποχαύνωσης. Η Ρωσία, η Κίνα, η Νότια Αφρική και η Βραζιλία αποχώρησαν από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και θα φτιάξουν δικό τους Ταμείο. Η Παλαιστίνη έγινε Κράτος και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πάει στα Διεθνή Δικαστήρια το Ισραήλ για εγκλήματα Κατά της Ανθρωπότητας. Κι εδώ φυσικά, όπως και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης τραπεζών (όπως πρέπει να ονομάζεται πια το τσίρκο αυτό) ξυπνάμε, αλλά για να γυρίσει ο Ήλιος, θέλει Δουλειά πολύ...

ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

Κωνσταντίνος Θανέλλας
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη