2 Δεκ 2012

Αδικαιολόγητες αντιδράσεις

Είχε* στην Ελβετία 500 εκατομμύρια δραχμές η Μαργαρίτα Παπανδρέου λέει. Σιγά τα λεφτά! Πολλά είναι για μια Μάργκαρετ;
Νύφη Πρωθυπουργού, σύζυγος Πρωθυπουργού και μάνα πρωθυπουργού είναι η γυναίκα. Τι θέλατε να έχει; Τρείς κι εξήντα;

Πήρε τρελόχαρτο λέει ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος. Ε ..
και; Από πέντε επιτροπές πέρασε ο άνθρωπος, δεν υπάρχει περίπτωση να λάδωσε. Όντως είναι τρελός και δεν έχει πρόβλημα με αυτό. Φυσικά και έχει χρόνιες νευρωσικές εκδηλώσεις. Όλα τα πλουσιόπαιδα έχουν.
Και καλώς τον απάλλαξαν -κάτι ξέρουν οι στρατιωτικοί γιατροί- γιατί θα τον έβρισκαν με καμιά κάνη χωμένη στο στόμα. Τέτοιες μοδίστρες δεν κάνουν για το στρατό και δεν πρέπει να υπηρετούν, ούτε θα σωθεί η Ελλάδα από αυτούς.
Επειδή όμως, μετά τα τρελόχαρτα, βγάζουν λεφτά, υπάρχει η πολύ απλή λύση:
να πληρώνουν αυξημένους φόρους, μέχρι να εξοφλήσουν την υποχρεώσή τους στην πατρίδα. Για παράδειγμα, από τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη, θα έπρεπε να κρατηθεί τα επόμενα 10-20 χρόνια, το 50%-80% του εισοδήματός του, μέχρι να συμπληρωθεί το ποσό των 200.000 ευρώ. 
Δεν θα είχε αντίρρηση, αφού η συμφωνία είναι έντιμη: παθαίνεις κρίσεις πανικού αγόρι μου; Ο.Κ. δεν  θα υπηρετήσεις, αλλά επειδή οι κρίσεις πανικού δεν σε εμποδίζουν να τραγουδάς στα μπουζουκτσίδικα και να 'κονομάς, θα βοηθήσεις την πατρίδα αλλιώς, δηλαδή με τα φράγκα σου.
Σωστό δεν είναι;
Έτσι κι αλλιώς, αν ένας άνθρωπος έχει -και λίγα- ψυχολογικά προβληματα, είναι επικίνδυνος στο στρατό.

* φυσικά δεν θα μπορούσε να έχει 550 εκ.ευρώ (!) όπως έγραψαν κάποιοι ανόητοι. Τόσα λεφτά σε μία τράπεζα δεν έχει ούτε ο Μπιλ Γκέητς. Το ποσό των 550 εκ.ευρώ, που αναφέρεται είναι κατά τον Ελληνοεβραίο επενδυτή Σάμπι Μιονί (γεννήθηκε στην Ελλάδα, ζεί στο Τελ Αβίβ) αμοιβαίο κεφάλαιο με διαχειρίστρια κάποια Μαρία Παντελή.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη