30 Δεκ 2012

Χαμός σήμερα στη Θεσσαλονίκη

δείτε αναλυτικά:
Μηδενική ήταν η συμμετοχή στην απεργία των εμποροϋπαλλήλων, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, αφού καμία απεργία στον ιδιωτικό τομέα, δεν συγκεντρώνει ποσοστά πάνω από 0% ή άντε 0,01%. Γύρω στα 50 άτομα απήργησαν από τους 50.000 εμποροϋπαλλήλους. 
Απεργία και ιδιωτικός τομέας, είναι έννοιες ασύμβατες δυστυχώς. Το ίδιο συνέβη όταν οι έμποροι κήρυξαν απεργία και κάλεσαν όλους τους συναδέλφους τους να κρατήσουν κλειστά τα μαγαζιά, το ίδιο συνέβη όταν οι περιπτεράδες κάλεσαν το κλάδο σε απεργία, το ίδιο συνέβη όταν οι οδοντίατροι κάλεσαν σε κλείσιμο οδοντιατρείων. Η αλήθεια είναι ότι στον ιδιωτικό τομέα απεργούν μόνο τα διοικητικά συμβούλια των συνδικαλιστικών οργανώσεων. Δεν υπάρχει ίχνος αλληλεγγύης, ίχνος συναδελφικότητας, ίχνος μαχητικότητας. Καθένας κοιτάει την πάρτη του και το σήμερα.
Τα αίτια αυτής της κατάστασης είναι μια μεγάλη ιστορία, που δεν είναι του παρόντος...

δείτε πρώτα τι γράφαμε χθες


δείτε τι έγινε σήμερα


δείτε τη σούπερ-βαριεστημένη "απεργία να ΄χαμε, να λέγαμε" και την ανυπαρξία "εργαζομένων"




και τώρα δείτε τι έκαναν την ίδια ώρα οι πλατιές μάζες εργαζομένων




(δείτε περισσότερα για το τι έγινε στην αγορά στο ωραίο ρεπορτάζ του http://www.thousandnews.gr>>)

όπως πάντα ξεκωλώνονταν στα ψώνια. Ξεκωλώθηκε στα ψώνια η εργατική τάξη, αυτή είναι η αλήθεια. Ξ-ε-κ-ο-λ-ώ-θ-η-κ-ε. Δεν χορταίνει από ψώνια η εργατική τάξη σύντροφοι....Δεν χορταίνει, πάρτε το απόφαση.
Το παιχνίδι είναι χαμένο.Μην παιδεύεστε τζάμπα με "αγώνες". Το 99% των εργατών και του "λαού" όπως τον εννοείτε εσείς, δεν δίνει δεκάρα για τον "ταξικό αγώνα". Είναι πωρωμένος  μικροαστός που νοιώθει τρισευτυχισμένος όταν τα χώνει στο "κεφάλαιο" αγοράζοντας τα καλούδια του. Παραδομένος μέχρι το μεδούλι στον καταναλωτισμό. Μπρος στα ψώνια, ποιός γ@μεί τους "αγώνες" και την ταξική πάλη; Η ευτυχία του εργάτη είναι να γεμίζει τις σακούλες του με κινέζικες κακοτεχνίες από το Jumbo και να διασκεδάζει με βόλτα ("για τα παιδιά" δήθεν) στο Cosmos. Όσο πιό φτωχά είναι τα λαϊκά στρώματα, τόσο πιό πολύ τη βρίσκουν στα εμπορικά κέντρα των καπιταλιστών.
Αυτή είναι η αλήθεια κι ας μην κρυβόμαστε.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη