15 Δεκ 2012

Και το βράδυ; Όλα τα φώτα στην κρεβατοκάμαρα!

Ο κατάλληλος φωτισμός μπορεί να φτιάξει τη διάθεσή σας και να σας βοηθήσει να ζήσετε αξέχαστους οργασμούς. Τα φώτα οξύνουν τις αισθήσεις και δεν χρειάζεται να είναι σβηστά κατά τη διάρκεια του σεξ!
Λέγεται ότι οι άντρες είναι αυτοί που θέλουν να βλέπουν, ούτε οι γυναίκες όμως πάνε πίσω. Σχεδόν το 50% του εγκεφάλου σας επεξεργάζεται τις οπτικές πληροφορίες που λαμβάνει, επομένως
ολόκληρος ο οργανισμός αντιδρά σε αυτά που βλέπει και τελικά αναζητά το σεξ.
 Η δυνατότητα να βλέπετε τον παρτενέρ σας, καθώς και όσα συμβαίνουν στο κρεβάτι σας, είναι ιδιαίτερα συνα
ρπαστική. Οι ερωτικές σκηνές θα διεγείρουν τη μνήμη σας και το μυαλό σας θα διακατέχεται συνεχώς από τις νέες εικόνες. Διατηρήστε ένα μέτρο. Δε χρειάζεται να ανάψετε όλα τα φώτα. Αν ντρέπεστε, ανάψτε ένα κερί, κατά προτίμηση αρωματικό. Αν νιώθετε άβολα με κάποιο συγκεκριμένο σημείο του σώματός σας, βρείτε σεξουαλικές στάσεις που θα σας επιτρέψουν να «κρύψετε» το σημείο αυτό ή που θα στρέψουν την προσοχή του συντρόφου σας αλλού.
 Η ιεραποστολική στάση, για παράδειγμα, βοηθά να κρύψετε την κοιλίτσα σας. Αν πιστεύετε ότι τα οπίσθιά σας είναι κάπως μεγάλα, δοκιμάστε την πλάγια θέση. Προσοχή στο ενδυματολογικό. Επιλέξτε σέξι εσώρουχα, έναν κορσέ ή ακόμη και ένα απλό μπλουζάκι με ωραίο ντεκολτέ. Όλα τα άγχη σας θα εξαφανιστούν μόλις δείτε το θαυμασμό στα μάτια του καλού σας!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη