24 Δεκ 2012

Οι ευχές του Ισραηλινού Πρωθυπουργού για τα Χριστούγεννα

"Καθώς οι Χριστιανοί σε όλο τον κόσμο και το Ισραήλ ετοιμάζονται να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα, θέλω να σας ευχηθώ Χαρούμενες Γιορτές.
Σήμερα , οι Χριστιανικές Κοινότητες στη Μέση Ανατολή συρρικνώνονται και πολλές βρίσκονται σε κίνδυνο. Στο Ισραήλ ..
φυσικά δεν ισχύει αυτό.

Εδώ υπάρχει μια δυνατή και αυξανόμενη Χριστιανική Κοινότητα που συμμετέχει πλήρως στη ζωή της χώρας. Το Ισραήλ είναι περήφανο για την ανεξιθρησκεία και τον πλουραλισμό του και θα συνεχίσει να προστατεύει την ανεξιθρησκεία όλων. Θα συνεχίσουμε να διασφαλίζουμε τους χώρους Χριστιανικής λατρείας στη χώρα μας. Δεν θα ανεχτούμε ουδεμία πράξη βίας ή διάκρισης σε χώρο λατρείας. Δεν είναι ο τρόπος μας αυτός και δε θα το δεχτούμε.

Καθώς γιορτάζετε τα Χριστούγεννα ελπίζουμε να θυμηθείτε τα μέρη όπου γεννήθηκε ο Ιουδαϊσμός και ο Χριστιανισμός και να έρθετε να δείτε τη γή μας με τα μάτια σας: Επισκεφτείτε τη Ναζαρέτ και τη Βηθλεέμ, "περπατήστε" στον Ιορδάνη ποταμό, και καθήστε στις ακτές της Γαλιλαίας. Και του χρόνου, ελάτε να επισκεφτείτε την αιώνια πρωτεύουσα μας, την Ιερουσαλήμ.

Χαρούμενες Γιορτές σε όλους σας. Ας είστε ευλογημένοι με μια χρονιά ασφάλειας, ευημερίας και ειρήνης." ~ Μπενιαμίν Νετανιάχου. ​


δείτε και : Ερντογάν και Γκιούλ, ευχήθηκαν Καλά Χριστούγεννα

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη