14 Δεκ 2012

Φωτογραφίες κατέθεσε ο Σαξώνης!

Δύο φωτογραφίες οι οποίες αποδεικνύουν ότι ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος παρέστη το 2006 σε χορό του Απόλλωνα Καλαμαριάς (μετά συζύγου μάλιστα) κατέθεσε στη Δίκη της υπεξαίρεσης ο καταχραστής και πλαστογράφος Παν. Σαξώνης!
Ο βασικός κατηγορούμενος θέλησε με τον τρόπο αυτό να δηλώσει ότι...
ασφαλώς και ο τέως Δήμαρχος αλλά και οι συνεργάτες του τον γνώριζαν, παρά τα όσα περί του αντιθέτου εδώ και χρόνια δηλώνουν! Ωστόσο, οι φωτογραφίες μάλλον δεν στηρίζουν αυτόν τον αίωλο ισχυρισμό του. Εμφανίζουν απλώς κάποια πρόσωπα μέσα στο νυχτερινό μαγαζί του Σαξώνη! Δεν εμφνίζουν τον ίδιο τον καταχραστή μαζί με όσους δηλώνουν ότι δεν τον γνωρίζουν, ώστε να αποτελούν ντοκουμέντα...
"Αν είναι ποτέ δυνατό ο καθένας από εμάς να γνωρίζει τη μετοχική σύνθεση του καταστήματος στο οποίο φιλοξενείται μία εκδήλωση συλλόγου ή φορέα στην οποία θέλει να παρασταθεί" σχολίασε συνήγορος τέως αντιδημάρχου.
Η αλήθεια είναι ότι ο Σαξώνης μάλλον απογοήτευσε όσους περίμεναν από αυτόν να παρουσιάσει έστω και ένα στοιχείο, ένα ντοκουμέντο για να αποδείξει έστω και ένα μέρος από τους ισχυρισμούς του. Περίμεναν ατράνταχτα έγγραφα και αποστομωτικές αποδείξεις και πήραν κοσμικές φωτογραφίες!
Όταν μάλιστα είχε αποφυλακιστεί -λόγω παρέλευσης του ανώτατου ορίου προφυλάκισης- είχε δηλώσει -δια των συνηγόρων του- ότι τώρα που είναι έξω, (επιτέλους) θα μπορέσει να βρει ντοκουμέντα και στοιχεία που θα φωτίσουν το δικαστήριο, αφήνοντας παράλληλα αιχμές κατά της Δικαιοσύνης, που (υποτίθεται ότι) του στέρησε μία τέτοια δυνατότητα με την προφυλάκιση!
Σ' αυτήν την υπόθεση όλο ακούμε ότι ΘΑ έρθουν συντριπτικά στοιχεία από τον Σαξώνη, αλλά ποτέ δεν τα βλέπουμε... Αφού δεν τα είδαμε και σήμερα καταλαβαίνουμε ότι απλά δεν υπάρχουν... Τα όσα ισχυρίζεται ο Σαξώνης είναι απλώς "λάσπη στον ανεμιστήρα" για να πάρει μαζί του κάποιους από αυτούς που τον συνέλαβαν...
Βέβαια, κάποιοι πολιτικοί και άλλοι κύκλοι που στήριξαν στον Σαξώνη όλο το μένος τους μένουν δίχως εκτελεστικό βραχίονα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη