28 Δεκ 2012

Δρυός πεσούσης, πας καραγκιόζης ξυλεύεται

Μίλησε και ο Γρηγοράκος για να μας ενημερώσει ότι ο γλοιώδης Απαπαπακωνσταντίνου ανήκε στην παρέα του Γιωργάκη που κυβερνούσε. Λες και εμείς δεν το βλέπαμε και περιμέναμε τον ..
Γρηγοράκο να μας το πει. Μήπως ο Γρηγοράκος δεν ανήκει στην παρέα Βενιζέλου που συγκυβερνά; Μήπως ο Σαμαράς δεν κυβερνά με την παρέα του;
Οι παρέες της αρπαχτής κυβερνούν και ο λαός στο περιθώριο πληρώνει την κρίση που προκάλεσαν οι ανάλγητες, ανίκανες και λαδωμένες παρέες. Ας πρόσεχε, όμως. Παρέες ψήφιζε, παρέες θα λαμβάνει. Και μετά θα του φταίνε όλα. Οι φόροι εισοδήματος από το πρώτο ευρώ, τα χαράτσια, ο ΦΑΠ, το ΕΤΑΚ, η κατάργηση των επιδομάτων πρόνοιας, η διάλυση της υγείας και της παιδείας κ.λπ.
Εσύ ρε Γρηγοράκο δεν σηκωνόσουν όρθιος και χειροκροτούσες τον ΓΑΠ και την παρέα του που κυβερνούσαν; Εσύ δεν ψήφιζες ό,τι σου σέρβιρε η παρέα του ΓΑΠ; Εσύ δεν ήξερες ποιοί στηρίζουν τις παρέες διαχρονικά; Δεν σου μίλησε κανείς για νταβατζιλίκια; Εσύ δεν έχεις μερίδιο ευθύνης για το σημερινό χάλι μας;
Σας πόνεσε όταν ο Κασσιδιάρης είπε «Θα βρεθεί κάποιος ανακριτής κ. Βενιζέλε να σας πει να σκάστε;». Αυτός, όμως, είναι ναζιστής, είναι φασίστας και δεν δικαιούται δια να ομιλεί, όπως σας έμαθε να μιλάτε ο αλήστου μνήμης Μένιος της παρέας του Αντρέα. Εσείς, βλέπετε, είσθε δημοκράτες και σοσιαλιστές, όπως έλεγε ο άλλος τεράστιος δημοκράτορας Άκης, και μπορείτε να κάνετε τη μία ασχήμια πίσω από την άλλη.
Να δω πότε θα ξυπνήσει αυτός ο λαός να σας πει με τον δικό του τρόπο να σκάσετε και να πλαντάξετε!

Σωτήριος Καλαμίτσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη