17 Δεκ 2012

Στον ΥΜΑΘ η ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης

- Αντιπροσωπεία του "Συντονιστικού" στον παλιό ΟΝΝΕΔίτη Θόδωρο Καράογλου...
- Αιμοδοσία αύριο από τους "Γαλάζιους Νεολαίους"

Από τον Υπουργό Μακεδονίας- Θράκης Θόδωρο Καράογλου έγινε το μεσημέρι δεκτή αντιπροσωπεία της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Συντονιστικού Συμβουλίου Στράτο Γρομπανόπουλο.
Οι νεολαίοι της ΝΔ ενημέρωσαν τον...
υπουργό και παλιό ΟΝΝΕΔίτη για τις δραστηριότητες και τον προγραμματισμό τους, που συνεχίζεται αύριο με την εθελοντική αιμοδοσία.
Στη φωτογραφία οι ΟΝΝΕΔίτες με τον υπουργό, στην οποία όμως απεικονίζονται και κάποιοι τέως, οι οποίοι παρεισύφρησαν στο στιγμιότυπο! 
Και αιμοδοσία
Η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας της Θεσσαλονίκης διοργανώνει αύριο Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012 εθελοντική αιμοδοσία. Η μονάδα θα είναι εγκατεστημένη στο πάρκο Λευκού Πύργου, από τις 9 το πρωί.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η διατήρηση Τράπεζας Αίματος για νέους ηλικίας έως 32 ετών, που κατά περιόδους προσφέρει μονάδες αίματος από τα αποθεματικά της και σε άλλα άτομα ή ευπαθείς ομάδες που έχουν άμεση ανάγκη και δεν μπορούν να καλυφθούν διαφορετικά. H ΟΝΝΕΔ με αυτόν τον τρόπο δίνει το δικό της στίγμα κοινωνικής προσφοράς.
Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της Οργάνωσης, η Ελλάδα, σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της Ελληνικής Αιμα τολογικής Εταιρίας καλύπτει από εθελοντές αιμοδότες λιγότερο από το 50% των αναγκών της σε αίμα, γεγονός που αναδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το πρόβλημα της μη διάδοσης του εθελοντικού κινήματος για θέματα υγείας στη χώρα. 
"Για το λόγο αυτό αλλά και με στόχο την ενίσχυση της προσφοράς της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης στην τοπική κοινωνία, παροτρύνουμε τα μέλη μας και όλους όσοι  το επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία προκειμένου να στείλουμε το μήνυμα της ενεργής συμμετοχής σε δράσεις και ενέργειες που η κοινωνία έχει ανάγκη. 
Η εθελοντική προσφορά αίματος ,αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κρίκους του κοινωνικού εθελοντισμού" τονίζεται στην ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη