11 Δεκ 2012

"Γιατί πολιτεύθηκα με τους ΑΝ.ΕΛΛ."

Γράφει ο Παναγιώτης Τσολάκης, Πολιτευτής των ΑΝ. ΕΛ Νομού Κοζάνης

Πορεύτηκα και πολιτεύτηκα με το Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων με επικεφαλής τον Πάνο Καμένο σε ηλικία 28 χρόνων για ...
τους λόγους που αμέσως μετά την ανακήρυξη του Κινήματος και στην προεκλογική περίοδο εξήγησα λεπτομερώς στους πολίτες.

Την καταγγελία του μνημονίου και την διαγραφή του απεχθούς χρέους. Σήμερα διεθνείς οικονομολόγοι αλλά και μέσα από την Ευρωπαϊκή Ένωση επισημαίνουν πως χωρίς την διαγραφή του Ελληνικού χρέος, η Ελλάδα δεν μπορεί να βγει από τον κρίση.

Την άμεση Ανακήρυξη της ΑΟΖ. Πολιτικοί και οικονομικοί κύκλοι όσο περνάει ο καιρός τόσο αναγνωρίζουν την καίρια σημασία της που θα ισχυροποιήσει τη χώρα εθνικά και οικονομικά.

Την κρατικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος. Σήμερα γίνονται γνωστά σε όλους τι παιχνίδια παίζονται με τις τράπεζες και τι σημαντικό εργαλείο θα είναι στα χέρια της κυβέρνησης. Θα ελέγχει απόλυτα το οικονομικό παιχνίδι, κάτι που σήμερα κάνουν οι τράπεζες.

Ξεκάθαρη θέση στα Εθνικά θέματα. Σκόπια και Θράκη. Ξεκάθαρη θέση στο μεταναστευτικό που πολλοί υιοθετούν αλλά δεν εφαρμόζουν στην πράξη.

Οι θέσεις αυτές, όπως και άλλες που αναφέρονται μέσα από Εθνική αντιπρόταση ισχύουν στο ακέραιο και είναι τιμή μας και στάση εντιμότητας προς τους πολίτες την ώρα που άλλα κόμματα μεταβάλλουν διαρκώς τις θέσεις τους.

Όσο το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα παραμένει σταθερό στις θέσεις του, εγώ θα το υπηρετώ γιατί θεωρώ ότι υπηρετώ τους πολίτες που για αυτές τις θέσεις μας στήριξαν και παλεύουν. Δεν ανήκω σε εκείνους που μεταλλάσουν τις ιδέες και τις απόψεις τους, όταν μεταλλάσσεται το κόμμα τους.

Αν μεταλλαχτεί και το κίνημα μας, όπως κάποιοι που εισχώρησαν στο κίνημα έχοντας άλλα στο νου τους τότε και μόνο τότε εγώ δεν θα ανήκω σε αυτό.

Πιστεύω όμως απόλυτα ότι το Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα παραμείνει αταλάντευτο στις θέσεις του, αδέσμευτο από πολιτικά, οικονομικά και άλλα συμφέροντα γιατί είναι κίνημα της απλής βάσης των πολιτών.

Ακόμα κι αν πάψει να υπάρχει κίνημα που να εκπροσωπεί αυτούς τους πολίτες εκείνοι δεν θα πάψουν να υπάρχουν και να αγωνίζονται για αυτές τις ιδέες.

Σήμερα μπορεί να φαίνονται λίγοι. Έτσι όμως που πάει η χώρα , εκεί που τις οδηγούν οι σημερινοί κυβερνώντες και οι μεγάλες ανάγκες που θα αναγκαστεί να υποστεί η κοινωνία, οι πολίτες, η ελληνική οικογένεια θα τους κάνουν πάρα πολλούς

Αν πάλι δεν πετύχουμε θα έχουμε ήσυχη την συνείδησή μας ότι προσπαθήσαμε.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εξακολουθούν να είναι η καθαρή πατριωτική λύση του σήμερα. Η άποψη των νέων επικράτησε και η άποψη της βάσης για μια πολιτική για τη χώρα και τους πολίτες και δεν πέρασε η άποψη της πολιτικής για την πολιτική και τα συμφέροντα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη