31 Δεκ 2012

Έσπασε στο ξύλο το αγόρι της επειδή δεν της έκανε καλό στοματικό σέξ!!!

Ούτε απίστευτο είναι, ούτε ψεύτικο: προσοχή στο 69 ...! Οι ερεθισμένες γυναίκες μπορούν να γίνουν επικίνδυνες! Κι άμα έχουν πιεί και ένα ποτηράκι παραπάνω, άστα να πάνε....  Προσέχετε όμως, μη κάνετε τη μεγάλη χοντράδα στο 69 που κάνουν συνήθως οι άντρες....(διαβάστε και θα καταλάβετε) Η είδηση:
Η αστυνομία της Florida συνέλαβε χθες μια μεθυσμένη γυναίκα, η οποία έδειρε άσχημα τον σύντροφό της, επειδή δεν της έκανε καλό … στοματικό Πρόκειται για την 50χρονη φλογισμένη Jennie Scott, η οποία χρονιάρες μέρες επιτέθηκε με μανία εναντίον του 32χρονου εραστή της Jilberto Deleon, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, μετά από μια ερωτική εμπειρία (στάση 69), η οποία όμως τερματίστηκε πρόωρα, και άδοξα. Όπως κατέθεσε η θυμωμένη και λάγνα Scott, ο Deleon «τελείωσε πρώτος, και αμέσως τα παράτησε», με αποτέλεσμα αυτή να μείνει ανικανοποίητη…
Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο «σπίτι της αμαρτίας» μετά από καταγγελίες γειτόνων για φασαρία που ακούγονταν από μέσα. Εκεί βρέθηκαν μπροστά σε μια εκτός ελέγχου γυμνή γυναίκα, η οποία γρονθοκοπούσε με μανία και έγδερνε το πρόσωπο του ανήμπορου θύματός της, απειλώντας τον παράλληλα και με ένα γαλλικό κλειδί που κρατούσε στα χέρια της!
 Κάτι ανάλογο είχε συμβεί στην ίδια πόλη και πριν από ένα μήνα, όταν η αστυνομία συνέλαβε την Raquel Gonzalez, που επίσης είχε επιτεθεί στον φίλο της, μετά από στοματικές ερωτικές περιπτύξεις, επειδή ο καημένος τελείωσε πρώτος… Το 2010, είχαμε και μαχαιρώματα εξαιτίας του στοματικού έρωτα, όταν μια γυναίκα τραυμάτισε σοβαρά με κουζινομάχαιρο δυο άνδρες σε ξενοδοχείο στην Virginia, όταν αυτοί αρνήθηκαν να την ικανοποιήσουν … στοματικά!

http://orthografos.blogspot.gr/2012/12/blog-post_900.html

σΤ: Φίλε Strange Attractor η σοχάδα δεν ήταν για σένα αλλά για τον σχολιαστή που αφαίρεσε το σχόλιο... και ο οποίος γενίκευε το θέμα...

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη