19 Δεκ 2012

Όνειρα χειμερινής νυκτός


Τώρα που πήραμε χαμπάρι τι παίζει με τις συνιστώσες του Soros /ΣΥΡΙΖΑ+ USA, όλο και ελπίζω ότι θα βρεθεί κάποιος Έλληνας Δικαστής η βουλευτής, να ζητήσει να παγώσει η χρηματοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ + USA, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΑΞΕΛ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ και ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ της..
ΔΕΑ. της ΡΟΖΑΣ, του ΚΟΚΚΙΝΟΥ, της ΑΚΟΑ κλπ....

Και λέω ,αχ και να γινότανε, να τεθούν εκτός νόμου και «εκτός συνταγματικού πλαισίου», με απόφαση της Βουλής, όλες οι κινήσεις , κόμματα και ομάδες των δολοφόνων Tροτσκιστών που σκότωσαν εκατομμύρια Ρώσους και Ουκρανούς, πίνοντας το αίμα με τους κουβάδες. Οι μεγαλύτεροι εγκληματίες που γνώρισε η ανθρωπότητα είναι οι τροτσκιστές. Ο Στάλιν και ο Χίτλερ μπροστά στον Λεβ Μπρονστάιν ήσαν «προσκοπάκια».Άσε που συνεργάστηκαν και με τον Φράνκο, την 4η Αυγούστου και με τις αρχές Κατοχής. Ψεύτες κλέφτες και δολοφόνοι από πεποίθηση. Τέτοια και η Γιάννα που μακάρι να την έστελναν να σπάει πέτρες στα νταμάρια.

Και βέβαια ελπίζω πρίν γίνουν 43 οι νεκροί να βρεθεί ένας βουλευτής, ας είναι και ο Μεχμέτ Stratoulis, ας είναι και από τους «εκτός συνταγματικού πλαισίου», που λέει ο λόγος, να ζητήσει από το προεδρείο της Βουλής, να κρατηθεί πριν τα Χριστούγεννα, «ενός λεπτού σιγή» για τους 42 Έλληνες που δολοφόνησαν φέτος οι δυστυχισμένοι λαθραίοι και ας κρατήσουν αμέσως μετά ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ- Soros /ΣΥΡΙΖΑ+ USA-ΚΚΕ Ltd δύο λεπτά σιγή, για τους πνιγμένους λαθρομετανάστες της Μυτιλήνης, (διότι πάνω από όλα είμαστε ...άνθρωποι).

ΥΓ. Ελπίζω να κατάλαβαν τα ακαρντάσια στην Θεσσαλονίκη ότι δίπλα τους ζουν και ψηφίζουν 10.000 SNOF/SOROS/ΔΕΑ/ ΣΥΡΙΖΑ+ USA/Βούλγαροι.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη