8 Δεκ 2012

Συνελήφθη με χασίς γιός πρύτανη

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ο 25χρονος γιός του πρύτανη ΑΕΙ, καθώς σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, αστυνομικοί...
βρήκαν επάνω του στη διάρκεια τυπικού ελέγχου ποσότητα χασίς. Ο 25χρονος που είναι φοιτητής, εντοπίστηκε  σε τυχαίο έλεγχο των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον 25χρονο για έναν τυπικό έλεγχο, του ζήτησαν τα στοιχεία ταυτότητας και στη συνέχεια του έκαναν σωματικό έλεγχο. Πάνω του, αναφέρει το δημοσίευμα, βρέθηκε ποσότητα χασίς 6 γραμμαρίων που ο νεαρός φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ήταν για προσωπική του χρήση. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο τοπικό τμήμα για τα περαιτέρω και αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης, όπως αναφέρει (πρωτοσέλιδα μάλιστα) η εφημερίδα.

Σημειώνουμε ως taxalia, ότι σε τέτοια θέματα, δεν χρειάζονται ούτε ονόματα, ούτε φωτογραφίες, καθώς πρόκειται για μια οικογενειακή υπόθεση, που δεν ενοχοποιεί τον πατέρα, ούτε μπορεί να αποτελέσει κατηγορία για αυτόν. Άλλωστε η κατοχή για προσωπική χρήση δεν είναι αδίκημα, αν δεν κάνουμε λάθος. Κανείς, μπορεί να είναι όσο σκληρός θέλει, με πολιτικές και διοικητικές πράξεις, παραλείψεις και παρανομίες αιρετών, όχι όμως με προσωπικά τους θέματα, που δεν αφορούν την κοινωνία, παρά μόνο την οικογένεια. Αυτή είναι η πάγια θέση του taxalia, σε όλες αυτές τις περιπτώσεις.. 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη