17 Δεκ 2012

Τι ενώνει το Ράδιο Θεσσαλονίκη με το FM100; Την εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με τον ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟ;

Κι όμως! Σας ξεσκεπάζουμε την συνεργασία των ραδιοφώνων και των εφημερίδων της πόλης μας! Σε ποια υπόθεση εμπλέκονται οι ιδιοκτήτες αυτών των ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης; Ιδού λοιπόν:


Η Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης της ΠΚΜ, στο πλαίσιο της δραστηριοποίησής της στους τομείς της Κοινωνικής Ευθύνης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων προτίθεται να υποστηρίξει και να ενισχύσει φιλανθρωπικά ιδρύματα, κοινωνικούς φορείς και Μητροπόλεις που εδρεύουν και λειτουργούν στη Θεσσαλονίκη, παρέχοντάς τους δωρεάν ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ιατρικές εξετάσεις.
Η. ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ πραγματοποιείται ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, Βερόπουλος, Μασούτης και LIDL ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ Ιατρικά Βιοϊατρική ΚΑΙ Euromedica οι οποίοι και θα παρέχουν τα τρόφιμα και τις διαγνωστικές εξετάσεις αντίστοιχα, στους δικαιούχους φορείς.
ΣΗΜΕΡΑ πραγματοποιήθηκε  Συνέντευξη Τύπου ΓΙΑ ΤΗΝ Παρουσίαση Της δράσης ΣΤΗΝ οποία συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, οι εκπρόσωποι των εταιρειών που συμμετέχουν στη δράση και προσφέρουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, όπως επίσης   ΚΑΙ ΟΙ εκπρόσωποι Των δικαιούχων φορέων.
Η εκδήλωση για την παράδοση των δώρων στους δικαιούχους φορείς θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στις 12.00 στο θέατρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Εθν Αμύνης 1.
Συνολικά έχουν συγκεντρωθεί και θα διανεμηθούν δωροεπιταγές για την αγορά τροφίμων και πακέτα με τρόφιμα από τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ, συνολικής αξίας 20,000 ευρώ και δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από τα Ιατρικά Κέντρα συνολικής αξίας 35,000 ευρώ.
Οι φορείς στους οποίους θα δοθούν τα τρόφιμα και οι ιατρικές εξετάσεις είναι οι τέσσερις Μητροπόλεις του νομού Θεσσαλονίκης (Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως και Λαγκαδά), η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ανδρών, η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών, ο Σύλλογος Πολυτέκνων οι Άγιοι Πάντες, οι Γιατροί του Κόσμου-Ελλάδας, η Μέριμνα των Πτωχών, το Κοινωνικό Ιατρείο, η Δράση Ευπαθών Ομάδων η Στήριξη, η Μέριμνα Ζωής και το Φιλανθρωπικό Σωματείο Αγ.Βασίλειος.

Στη συνέντευξη τύπου συμμετείχαν ο κ.   Χαϊνογλου εκπρόσωπος της εταιρείας Βερόπουλος, η κα Αδαμίδου από τη Lidl Hellas , ο Γενικός Διευθυντής Βορείου Ελλάδος του ομίλου Βιοϊατρική κ. Χριστόγλου, ο κ. Τσιόγκας από τον όμιλο ΑΒ Βασιλόπουλος, ο κ. Χατζηβαλάς από τη Euromedica Εκπρόσωπος ΚΑΙ  ΑΠΌ ΤΟΝ όμιλο Μασούτης. Από τους φορείς οι οποίοι και θα παραλάβουν τα δώρα συμμετείχαν η Πρόεδρος της Φιλόπτωχου Κυριών κα Σαββαΐδου, η πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου κα Χαχαμίδου, ο Προέδρος Συλλόγου Πολυτέκνων ΤΟΥ ΟΙ   Άγιοι Πάντες ΚΑΙ   εκπρόσωποι Των Μητροπόλεων ΤΟΥ νομού Θεσσαλονίκης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτιζκώστας κατά την τοποθέτησή του ανέφερε:
«Σήμερα που η κοινωνία μας δοκιμάζεται, θέλουμε να κάνουμε ότι περισσότερο μπορούμε για να ανακουφίσουμε συμπολίτες μας που δεν μπορούν να διασφαλίσουν ούτε τα απαραίτητα για τη διαβίωσή τους.
ΟΛΟΙ μαζι ΑΠΌ ΤΟΝ Περιφερειάρχη   ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ολους Των συμβούλους, με τη συνεργασία των αλυσίδων σούπερ μάρκετ και των ιατρικών κέντρων, συγκεντρώσαμε δωροεπιταγές για την αγορά τροφίμων, πακέτα με τρόφιμα και δωρεάν ιατρικές εξετάσεις τις οποίες και θα παραδώσουμε σε φορείς και ιδρύματα που επιτελούν αυτό το σημαντικό κοινωνικό έργο.
Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλες τις εταιρείες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και που συνδράμουν στη δράση αυτή. Χάρη στην ανταπόκρισή τους συγκεντρώσαμε τρόφιμα και ιατρικές εξετάσεις αξίας 55,000 Ευρώ ΜΕ ΤΑ ΘΑ οποία βοηθήσουμε κάποιους συνανθρώπους Μας   κάνουν γιορτές ΝΑ ΜΕ ΤΑ τουλάχιστον απαραίτητα, όπως επίσης και τους χορηγούς επικοινωνίας μας, οι οποίοι συνδράμουν στην πραγματοποίηση και προβολή αυτής της εκδήλωσης ».

Η. ΔΡΑΣΗ πραγματοποιείται ΜΕ   ΤΗΝ Υποστήριξη ΤΟΥ Ράδιο Θεσσαλονίκη.    
Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι οι τηλεοπτικοί σταθμοί TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και TV 100, ο ραδιοφωνικός σταθμός FM100 και οι εφημερίδες Αγγελιοφόρος και Μακεδονία.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη