10 Ιαν 2013

«Πυρήνες της Φωτιάς»: Στον εισαγγελέα ο 29χρονος

Ενώπιον του εισαγγελέα εφετών Αθηνών θα οδηγηθεί στις 11 το πρωί ο 29χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες κατηγορούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά,
αποτύπωμα του συλληφθέντος είχε βρεθεί στη γιάφκα επί της οδού Ελλησπόντου στον Βόλο. Η σύλληψή του σημειώθηκε στο σπίτι του παππού του σε ένα χωριό της Κορίνθου.
Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας προχώρησαν στη σύλληψη του άνδρα, έπειτα από σχετικό ένταλμα, το οποίο εκδόθηκε πρόσφατα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 29χρονος, ο οποίος ανήκει στον αντεξουσιαστικό χώρο έχει προσαχθεί στην Ασφάλεια πριν από επτά χρόνια για επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Η αντιτρομοκρατική εξετάζει το ενδεχόμενο να είχε σχέση με την φονική ληστεία της Πάρου και ο ρόλος του στην τρομοκρατική οργάνωση στην οποία εκτιμούν οι αστυνομικοί ότι ανήκει. Στο διαμέρισμα - κρησφύγετο των φερόμενων ως μελών της οργάνωσης στο Βόλο είχαν εντοπίσει 3 Καλάσνικοφ, 7 πιστόλια, 1 περίστροφο, 4.000 σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων, στολές αστυνομικών, φάρους περιπολικών και υλικά μεταμφίεσης όπως περούκες.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη