10 Ιαν 2013

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ !!!

Πας μη Έλλην «δημοκρατικός» πολίτης που δεν έχει στο σπίτι του λοστούς, στυλιάρια, ανιασφυξιογόνες μάσκες και καμιά διακοσιαριά άδεια μπουκάλια μπύρας, προφανώς ..
δε σέβεται τον εαυτό του και είναι, τουλάχιστον, ξενέρωτος.
Εννοείται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρίσκεται όπισθεν ούτε υποκινεί τα νέα επεισόδια που ξέσπασαν εξ αφορμής της περίφημης «Βίλας Αμαλία».
Εννοείται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα καταδικάσει, για άλλη μία φορά, τα επεισόδια.
Εννοείται ότι «η βία της Αστυνομίας» κατά των καταληψιών είναι «παράνομη».
Εννοείται ότι η βία του Κράτους είναι σκληρότερη από την όποια παραβατική συμπεριφορά του πολίτη – κοπρίτη.
Εννοείται ότι η επιχείρηση εκκένωσης της «Βίλας Αμαλία» είναι μία προσπάθεια «αντιπερισπασμού» της Κυβέρνησης από τα ανάλγητα μέτρα, το φορολογικό νομοσχέδιο και την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Εννοείται ότι εν τω σωτηρίω έτει 2013, στο Ελλαδιστάν συνεχίζουμε να βιώνουμε ένα απίστευτο θέατρο του παραλόγου.
Υ.Γ. 1: Μετά ταύτα, ζω και αναπνέω για τη στιγμή που θα συγκροτηθεί συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Ανεξάρτητων Ελλήνων και ο Καμμένος θα προσφέρει το Υπουργείο (πρώην) Δημόσιας Τάξης στον Τσίπρα !!!!
Υ.Γ..2: Στο ΣΥΡΙΖΑ προφανώς προτιμούν τους καταληψίες της Αμαλίας από τους πρώην συντρόφους τους της ΔΗΜΑΡ. Ακόμη αναμένεται η καταδίκη της κατάληψης των γραφείων της ΔΗΜΑΡ εχθές το πρωί...
Υ.Γ. 3: Πληροφορίες που διακινούνται περί κατάθεσης πρότασης συγκρότησης προανακριτικής επιτροπής στη Βουλή για την αναζήτηση τυχόν ποινικών ευθυνών του Όθωνα, του Πλαστήρα και του Παπάγου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ ελέγχονται ως απολύτως ανακριβείς...
Συντρόφισσες και Σύντροφοι, εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά, καλή χρονιά, με υγεία και … «ανάπτυξη»!

Σεμνός & Ταπεινός
http://ed-mysterious.blogspot.gr/2013/01/blog-post_10.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη