6 Ιαν 2013

Παρέμβαση ΣΥΡΙΖΑ για τη δίωξη τουΣΥΡΙΖΑίου αντιπρύτανη Παντή, για το κινητό στη Ναταλία Δραγούμη

Είναι σαφείς: Όταν διώκεται αριστερός, βαράμε δικαστές και ΜΜΕ για να το βουλώσουν! Αυτή είναι η φιλοσοφία της αντιδημοκρατικής αριστεράς στην Ελλάδα. Να επιχαίρει και να υπερθεματίζει όταν διώκεται "δεξιός" και να...
επιτίθεται ή αντεπιτίθεται και κυρίως να μη δέχεται τη δικαιοσύνη, όταν ο διωκόμενος είναι αριστερός ή δήθεν αριστερός. Φαινόμενο που είναι τελείως άγνωστο στη φοβική "δεξιά", όπου δεν υπάρχει υποστήριξη ομοϊδεατών υπόδικων. Αντιθέτως, οι του ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνουν ομαδικά και επιθετικά όταν δικάζεται δικός τους. Με πολύ τσαμπουκά και απαιτήσεις του τύπου "κάτω τα χέρια ρε φλώροι δικαστές, που θα τολμήσετε να δικάσετε δικό μας. Οι δικοί μας απαγορεύεται να καταδικάζονται. Εσάς σας βάλαμε εκεί για να δικάζετε και να καταδικάζετε "δεξιούς". Κοντά τα χέρια σας, γιατί θα πέσουν φάπες (και συνήθως πέφτουν)".
Αυτή είναι με λίγα και σταράτα λόγια, η "ιδεολογία" του ΣΥΡΙΖΑ.
"Φάπες σε όσους μας στριμώχνουν, οι νόμοι είναι για τους άλλους, οι άλλοι είναι εκ προοιμίου ένοχοι κι εμείς, ακόμη κι αν είμαστε ένοχοι, σας απαγορεύουμε να μας δικάσετε, γιατί θα πέσει μολότωφ και ξύλο. Τρομοκρατήστε τους θεσμούς, πριν τρομοκρατήσουν εμάς". 
Πράγμα απολύτως φασιστικό, αλλά πολύ αποδοτικό, αφού συσπειρώνει και δίνει αέρα στους "συντρόφους", που ξέρουν ότι έχουν ένα μηχανισμό πίεσης πλάι τους, όταν πιάνονται με τη γίδα στην  πλάτη, που δεν θα διστάσει να δώσει το μήνυμα, ότι θα πέσουν φάπες αν στριμωχτεί "δικός" τους. Κάπως έτσι άλλωστε κυριάρχησε κι ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο. Τρομοκρατώντας τους θεσμούς (διατησία, αθλητική δικαιοσύνη, αστυνομία, τύπο κλπ). Αυτό κάνει κι ο ΣΥΡΙΖΑ και καλά κάνει. Αφού έχει την ανοχή της φοβικής πλειοψηφίας....


Τ. Κουράκης: Όχι στην εργολαβία λάσπης εναντίον του αντιπρύτανη του ΑΠΘ για το iphone

Ο συντονιστής της Επιτροπής Κοινοβουλευτικού Ελέγχου Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Τάσος Κουράκης, με αφορμή την παραπομπή σε δίκη του αντιπρύτανη του Α.Π.Θ. Γιάννη Παντή για την υπόθεση του κινητού, δήλωσε:
΄΄Η επιχείρηση παραπλάνηση και αντιπερισπασμός από τα μεγάλα σκάνδαλα της ελληνικής κοινωνίας συνεχίζεται. Τα καθεστωτικά μέσα «ενημέρωσης» ανέλαβαν εργολαβικώς από τη μία τη συγκάλυψη των μεγάλων σκανδάλων κι από την άλλη την υπερπροβολή υποθέσεων, όπως αυτή με το κινητό, το δήθεν δώρο που έκανε ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ, καθηγητής Γ. Παντής. Ένας πανεπιστημιακός που υπερασπίστηκε με συνέπεια το δημόσιο χαρακτήρα του πανεπιστημίου χωρίς να διστάσει να συγκρουστεί με φαινόμενα διαφθοράς. Σε κάθε περίπτωση θα αποδειχτεί η αθωότητά του στην ελληνική δικαιοσύνη.
Όμως να είναι σίγουροι όσοι συμμετέχουν στην εκστρατεία- εργολαβία συγκάλυψης ή λάσπης, πως η ανοχή του ελληνικού λαού έχει ήδη εξαντληθεί και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.΄΄


Στην αντεπίθεση ο Γ. Παντής για το σκάνδαλο στο ΑΠΘ

Για φαινόμενα διαφθοράς και υπεξαίρεσης σε βάρος του Δημοσίου Πανεπιστημίου κάνει λόγο σε ανακοίνωση του ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ Γιάννης Παντής ο οποίος διώκεται ποινικά από την εισαγγελία Θεσσαλονίκης για την υπόθεση του κινητού τηλεφώνου.
"Προκειμένου να προασπίσω τα συμφέροντα του δημόσιου πανεπιστήμιου και ιδιαίτερα του ΑΠΘ, χρειάστηκε να συγκρουστώ με φαινόμενα διαφθοράς και υπεξαίρεσης. Η σύγκρουση με εξέθεσε σε κινδύνους συκοφαντιών και ψευδών καταγγελιών από ενόχους. Ανέλαβα εξαρχής συνειδητά αυτούς τους κινδύνους και θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου και το έργο του ΑΠΘ ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης", τονίζει στην ανακοίνωση του ο καθηγητής Γ. Παντής .
Ο αντιπρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Γιάννης Παντής, παραπέμπεται σε δίκη για την υπόθεση του κινητού τηλεφώνου που φέρεται να "δώρισε" με δαπάνες του Ιδρύματος στην ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη.
Για την υπόθεση είχε διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, έπειτα από δημοσιεύματα στον Τύπο.
Σε δίκη παραπέμπεται και ο πρώην διευθυντής του καταστήματος εμπορικών ειδών "Λογότυπος", Γιώργος Δημητριάδης, κατηγορούμενος για άμεση συνέργεια στην απιστία, απόπειρα εκβίασης κατ' εξακολούθηση και υπεξαίρεση.
Το κατάστημα "Λογότυπος", λειτουργεί με διαχείριση της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του ΑΠΘ και απ' αυτό φέρεται να αγοράστηκε το κινητό τηλέφωνο.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη