25 Ιαν 2013

Τα "μαγειρέματα του Μπουτάρη κι ο "τσάρος" που έγινε κόκκινο πανί


Τι «μαγειρεύει» ο κυρ Γιάννης;
Διαβάζουμε στην Καρφίτσα άρθρο του Β. Στολάκη:


«Κλείδωσαν» τα περισσότερα ονόματα των νέων αντιδημάρχων του δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς όπως φαίνεται ο Γιάννης Μπουτάρης έχει καταλήξει στους ανθρώπους που θα στελεχώσουν τη διοίκησή του για τα επόμενα δυο χρόνια και με τους οποίους  θα φτάσει στις… κάλπες.
 Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα σύντομα αναμένεται να ανακοινώσει τα ονόματα και στα δυο «δεξιά» του χέρια, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτη Αβραμόπουλο και τον αντιδήμαρχο Ανδρέα Κουράκη.
 Όπως πληροφορείται η «Κ» εκτός διοίκησης φαίνεται πως μένουν η Καλυψώ Γούλα και η Μαρία Πασχαλίδου, η αντιδημαρχία της οποίας μάλλον καταργείται.
 Παραμένουν οι σημερινοί αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνος Ζέρβας, Ανδρέας Κουράκης και Θανάσης Παπάς ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες σε καρέκλα αντιδημάρχου θα κάτσει και ο δημοτικός σύμβουλος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Λευτέρης Κιοσέογλου.
 Ένταση αναμένεται να προκαλέσει η επιμονή του δημάρχου να διατηρήσει στη θέση του τον σημερινό «τσάρο» του δήμου Χασδάι Καπόν, ο οποίος εξακολουθεί να είναι «κόκκινο πανί» για πολλούς στην «Πρωτοβουλία». Σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει τα πνεύματα ο κυρ Γιάννης σκέφτεται να τοποθετήσει στην εν λόγω αντιδημαρχία ως εντεταλμένο σύμβουλο τον Γιώργο Αρβανίτη. Ο τελευταίος ωστόσο φέρεται να διαφωνεί!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη