21 Ιαν 2013

Λοβέρδος δικαιώνει Τσόκλη

γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης
Θα πρέπει να μη λησμονούμε ότι ανήμερα της Παναγίας του σωτηρίου έτους 2010 οι ιθύνοντες της κυβερνητικής τηλεόρασης, η οποία κατ’ ευφημισμόν αυτοαποκαλείται δημόσια, φρόντισε να μας εφοδιάσει με πνευματική τροφή αναμεταδίδοντας συνέντευξη του καλλιτέχνη κ. Τσόκλη [πατρός της βουλευτού Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ], την οποίαν...
συνέντευξη αυτός είχε δώσει το έτος 2000. Δεν υπήρχαν άλλες καλλιτεχνικές ειδήσεις εκτός της οικογενείας Τσόκλη, ώστε να γεμίσει το πρόγραμμα. Μεταξύ πολλών άλλων μας είχεν ενημερώσει ο καλλιτέχνης ότι δεν πρέπει να κατηγορούμε τους βιαστές, διότι και τα θύματα του βιασμού ίσως φέρουν ευθύνη για τον βιασμό τους. Ίσως και να τον επιδιώκουν, προ πάντων επί τη θέα της βαρβατίλας του θύτη.



Ξεσηκώθηκαν οι γυναικείες οργανώσεις, και με το δίκηο τους, η ΕΡΤ ζήτησε συγγνώμη και το ΕΣΡ της επέβαλε πρόστιμο € 15.000.

Τον Τσόκλη μου θύμισε ο Λοβέρδος που τόλμησε να πει ότι αυτός ήταν αντίθετος στην υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ, αλλά τελικά υπέκυψε. Ίσως η βαρβατίλα του Γιωργάκη να έκαμψε τις αντιστάσεις του. Πάντως, θα πρέπει να το ευχαριστήθηκε, αν κρίνω από τη δήλωση που έκανε σε στενούς συνεργάτες του κάποια στιγμή που νόμισε πως τα μικρόφωνα είναι κλειστά: «Πάντως, εγώ ό,τι ανέλαβα το έφερα εις πέρας». Του είπαν να διαλύσει το σύστημα υγείας; Το έφερε εις πέρας. Του είπαν να επιβάλει τα γενόσημα; Το έφερε εις πέρας.

Εντάξει ρε Αντρέα, εσύ το ευχαριστήθηκες. Θυμάμαι ότι χειροκροτούσες κιόλας καθ’ ον χρόνον εβιάζεσο εις θέσιν πρηνηδόν. Εμένα με ρώτησες;


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη