8 Ιαν 2013

Απάντηση στον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης

ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ "ΟΜΟΝΟΙΑ"
Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρακολουθούμε με έκπληξη δηλώσεις του A’ αντιπροέδρου του εμπορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης Παντελή Φιλιππίδη σύμφωνα με τις οποίες...
 στις λαϊκές αγορές διακινείται το μεγαλύτερο μέρος των μεταχειρισμένων (second hand) ενδυμάτων.
Ο κ. Φιλιππίδης προφανώς δεν είναι επαρκώς ενημερωμένος ή παραπληροφορεί. Όπως και να έχει θα θέλαμε να τονίσουμε τόσο σε αυτόν, όσο και στο καταναλωτικό κοινό, πως κανένα ρούχο συγκεκριμένης προέλευσης, δεν πωλείται στις λαϊκές αγορές. Οι δηλώσεις του κ. Φιλιππίδη είναι αυθαίρετες και πέρα για πέρα εσφαλμένες και μας προκαλεί απορία η προέλευση των πηγών του.
Επειδή όμως δημιουργούνται εντυπώσεις από τις συγκεκριμένες δηλώσεις με αποτέλεσμα να διαμορφώνεται λάθος εικόνα για τα προϊόντα των λαϊκών αγορών καλούμε τον κ. Φιλιππίδη να ανασκευάσει τα όσα έχει πει εντός εύλογου διαστήματος ή αν διαθέτει στοιχεία να τα καταθέσει επίσημα.
Διαφορετικά, όπως είναι φυσιολογικό, το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου παραγωγών, επαγγελματιών, μικροπωλητών, λαϊκών αγορών Θεσσαλονίκης « Η ΟΜΟΝΟΙΑ», είναι υποχρεωμένο να υπερασπίσει τα μέλη του με κάθε νόμιμο μέσο.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Λάζαρος Παυλίδης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη