11 Ιαν 2013

Απαρνείται τους αναρχικούς και τους αντεξουσιαστές ο ΣΥΡΙΖΑ

Ταρακούνησε φαίνεται η χθεσινή δημοσκόπηση της Public Issue τον ΣΥΡΙΖΑ (το πρωί ο Τσίπρας είπε στον Χατζηνικολάου, ότι είναι "η φωτογραφία μιας στιγμής, αλλά έχει τη σημασία της) και αλλάζει ρότα. Φαίνεται πως ...
η διπλάσια δημοφιλία Σαμαρά στο ερώτημα "ποιός είναι καταλληλότερος για Πρωθυπουργός" και η υποχώρηση κατά 6 μονάδες σε σχέση με τη ΝΔ, ενόχλησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Από τις φλογερές αφίσες της ΡΟΖΑ πέρασε σε καταδίκες εμπρησμών και στη (σχεδόν καταδίκη) -δια στόματος- Σκουρλέτη, νεαρού βουλευτή του, που δήλωσε με κάθε ειλικρίνεια "αναρχικός".
Ε, δε γίνεται να σε καλούν στο Brookings και να ασχολείσαι με αναρχικούς (εκτός αν η δράση τους βολεύει τις ΗΠΑ, π.χ. στο να κάνουν μπάχαλο τη χώρα, μέχρι να μην πουληθεί η ΔΕΠΑ σε Ρώσους-αυτοί είναι οι καλοί χαφιέδες αντεξουσιαστές, πρόθυμοι να κάψουν την Ελλάδα, για να εξυπηρετήσουν τις ΗΠΑ)


Υ.Γ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έβαζε "εθελοντές" του να τηλεφωνούν όλη μέρα στα ραδιόφωνα και τα blogs, facebook, twitter κλπ, για να αποδομήσουν τη δημοσκόπηση, που δείχνει ραγδαία πτώση του. Όλοι -και εδώ, σε μας - μιλούσαν κι έγραφαν για "στημένη δημοσκόπηση", "πουλημένη" και τα λοιπά που λένε όλοι οι σαχλαμάρες, όταν δεν τους βολεύει μια δημοσκόπηση.
Δεν έλεγαν το ίδιο, τότε!

Και κάτι για την ψωραλέα διμοιρία διαδικτυακού πολέμου του ΣΥΡΙΖΑ, που όταν βλέπει μια αντικειμενική αλήθεια, που δεν βολεύει το δεξιό αυτό κόμμα (σπάσε πλάκα να είναι κανείς από αυτούς τόσο ηλίθιος που να νομίζει ότι άμα λες "είμαι αριστερός" είσαι κιόλας!!!):

χθες, ένας από αυτούς τους ασήμαντους τρίχες έγραψε στο twitter, "το ....ακροδεξιό (sic!) taxalia, χαίρεται με τη στημένη  δημοσκόπηση", επειδή παρουσιάσαμε το θέμα με τον τίτλο που βλέπετε:

Ας δώσουμε μια οριστική απάντηση, στο τι είμαστε πολιτικά, επειδή κατά καιρούς, ο κάθε πικραμένος, μας αποδίδει χαρακτηρισμούς, δεξιών, ακροδεξιών, αριστερών και λοιπές τρίχες:
το taxalia είναι τόσο δεξιό, όσο αριστερός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ !
αν εσείς είστε αριστερό κόμμα, εμείς είμαστε ...σκέτη χούντα
και για να το πούμε ακόμη πιό ωμά
είμαστε τόσο ακροδεξιοί, όσο φιλοαμερικανοί είστε εσείς. Είστε; Είστε; Ε;

ο ίδιος βλαξ, βεβαίως, δεν μας χαρακτήρισε "συριζαίους", όταν γράφαμε τα παρακάτω. Οι αναγνώστες θα κρίνουν για μια ακόμη φορά τη μοναδική αντικειμενικότητα και ανεξαρτησία αυτού του blog. Όταν κάτι είναι άσπρο, γράφουμε ότι είναι άσπρο. Όταν είναι μαύρο, γράφουμε ότι είναι μαύρο. Τόσο απλά !









 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη