31 Ιαν 2013

Αίρεση τις έκανε σκλάβες του σεξ!

Μια περίεργη αίρεση εξάρθρωσαν αστυνομικοί, η οποία επέβαλλε στις πιστές της να γίνονται σκλάβες του επικεφαλής της αίρεσης και να οδηγούνται ακόμα και στην πορνεία

Σύμφωνα με την Huffington Post, οι "Υπερασπιστές του Χριστού" φέρονται να προσηλύτιζαν γυναίκες και να τις έπειθαν να συνευρίσκονται με έναν Ισπανό, ο οποίος υποστήριζε πως ήταν η μετενσάρκωση του Χριστού.
Οι ακόλουθοι του ψευτομεσία υποβάλλονταν σε καταναγκαστική εργασία ή σεξουαλικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης και της πορνείας, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Μετανάστευσης του Μεξικού, από το οποίο ξεκίνησαν οι έρευνες έπειτα από καταγγελίες που έγιναν πριν από έναν χρόνο.
Οι ομοσπονδιακές αρχές των ΗΠΑ, παράγοντες του Ινστιτούτου μετανάστευσης του Μεξικού και εισαγγελικές αρχές εισέβαλαν στις αρχές τις εβδομάδας σε ένα σπίτι κοντά στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού, όπου βρήκαν μέλη της αίρεσης, ακόμα και παιδιά, σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης.
Η αίρεση αναπτύχθηκε σε μία περιοχή που ελέγχεται βίαια από το καρτέλ ναρκωτικών και σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ηγέτης και ιδρυτής της είναι ο Ισπανός Spaniard Ignacio Gonzalez de Arriba.

Πηγή:Huffington Post
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη