24 Ιαν 2013

Γερανοί θα σηκώσουν τα διπλοπαρκαρισμένα στη Θεσσαλονίκη

Η άχρηστη είδηση της ημέρας από το ΑΠΕ, αφού φυσικά και δεν πρόκειται να υπάρξει τέτοιο μέτρο. Οι αναγνώστες του taxalia καταλαβαίνουν αμέσως, τι από αυτά που εξαγγέλονται θα γίνει και τι δεν θα γίνει. Και φυσικά, κανείς δεν μπορεί να ..
κάνει το παραμικρό για το κυκλοφοριακό. Αυτά περί γερανών, μας τα ΄πε και η αντιδήμαρχος Καλυψώ Γούλα ("θα μαζέωω με γερανούς όλα τα παρκαρισμένα από την Τσιμισκή"), αλλά φυσικά οι πολίτες έκαναν το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά: έγραψαν στους όρχεις τους, τις "απειλές" των (γελοιωδώς αδύναμων) πολιτικών και τετραπλοπαρκάρουν στην Τσιμισκή και όπου αλλού γουστάρουν. Αν μπορούσαν να παρκάρουν πάνω στα δέντρα, θα πάρκαραν κι εκεί, δεν υπάρχει αμφιβολία. Ποιός χέστηκε για το νόμο στην Ελλάδα;
Οπότε κυρ-Γιάννη μου, επειδή όλοι ξέρουμε ότι αυτές οι εξαγγελίες είναι τρίχες, πιές το κρασάκι σου κι άσε την πόλη να αυτορυθμίζεται. Και διπλοπαρκαρισμένα θα υπάρχουν, και τριπλοπαρκαρισμένα και κανείς δεν δίνει, ούτε θα δώσει σημασία στον "νόμο". Μην το κουράζεις, γιατί μας κούρασες κι εμάς με τις εξαγγελίες σου. Τα ίδια έλεγες και για τις πορείες ("θα τις περιορίσω στο μισό δρόμο, δεν μπορεί 10 άτομα να κλείνουν δρόμους) και φυσικά, δεν κατάφερες να σταματήσεις ούτε μία, ούτε μία, ούτε μία (-1-) πορεία, για δείγμα.

Σε 10 μέρες αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους γερανοφόρα οχήματα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, τα οποία επιστρατεύονται από τον κεντρικό δήμο και τη διεύθυνση δημοτικής αστυνομίας σε μία προσπάθεια να μπει τάξη στην παράνομη στάθμευση.
Όπως ανέφερε η αρμόδια αντιδήμαρχος, Καλυψώ Γούλα, θα κυκλοφορούν καθημερινά στους δρόμους από δύο έως τέσσερις γερανοί, πρωί και απόγευμα, που θα "σηκώνουν" τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα και θα τα μεταφέρουν στο Καλοχώρι.

Εξάλλου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, από την πλευρά του πρόσθεσε πως και οι ιδιοκτήτες ταξί θα πρέπει να σταματήσουν να καταλαμβάνουν τις λεωφορειολωρίδες. Υποστήριξε πως η διοίκηση είναι ανυποχώρητη και θα επιβάλλονται πρόστιμα στους οδηγούς ταξί που παρκάρουν στους λεωφορειόδρομους.

Πηγή: ΑΜΠΕ


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη