21 Ιαν 2013

Ισόβια στη δολοφόνο σύζυγο του Θόδωρου Ταμπακίδη

Το εφετείο αύξησε την πρωτόδικη ποινή των 19 ετών σε ισόβια, για τη γυναίκα-αράχνη, που δολοφόνησε τον σύζυγό της το 2008 και μετά ...τον έψαχνε στη Νικολούλη...
Σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του συζύγου της, το 2008 και ...
τέσσερα χρόνια για παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και περιύβριση νεκρού, καταδικάστηκε σήμερα σε δεύτερο βαθμό, στο Εφετείο η «γυναίκα αράχνη», της Θεσσαλονίκης.

Η συγκεκριμένη υπόθεση είχε συγκλονίσει την ελληνική κοινή γνώμη το 2008, όταν η αρχική εξαφάνιση του άτυχου επιχειρηματία Θεόδωρου Ταμπακίδη, αποδείχθηκε πως ήταν ένα άγριο, καλοστημένο έγκλημα. Δράστης και εγκέφαλος του σατανικού σχεδίου, η σύζυγός του με την οποία βρισκόταν σε διάσταση. Η γυναίκα -«αράχνη» το βράδυ της Τρίτης 29 Απριλίου, τον πυροβόλησε με καραμπίνα στο σπίτι τους στην Περιστερά, σε απόσταση αναπνοής από τα δυο ανήλικα παιδιά τους. Η αρρωστημένη ζήλια της την τύφλωσε και δε δίστασε να χρησιμοποιήσει τα ίδια της τα παιδιά σαν ψευδομάρτυρες για να καλύψει το άγριο έγκλημά της.



Η ίδια εγκατέλειψε το μαύρο BMW του πεθερού της που οδηγούσε εκείνη τη νύχτα ο Θεόδωρος Ταμπακίδης, αφήνοντας τα κλειδιά πάνω στη μίζα. Η ίδια έκλεψε το δικό του αυτοκίνητο, ένα μαύρο Mercedes που βρήκαν οι τηλεθεατές κατά την διάρκεια της εκπομπής. Στόχος της να μην πάει εκδρομή με τη γυναίκα που είχε επιλέξει τελευταία για σύντροφό του! Η «διαβολογυναίκα», όπως τη χαρακτηρίζουν όλοι όσοι τη γνώρισαν όπως αποδείχθηκε έπαιζε θέατρο στην οικογένειά της και σε φίλους. Έλεγε ότι μιλούσε με τον αγνοούμενο άνδρα της και ότι σύντομα θα επέστρεφε. Δεν δίστασε να βάλει τον φίλο της να τηλεφωνήσει ως Θοδωρής στους τραγικούς γονείς του και να τους πείσει ότι ζούσε και βρισκόταν στο εξωτερικό.

Η συγκεκριμένη υπόθεση εξιχνιάστηκε όταν, ο άνθρωπος-«κλειδί», φίλος της από τα παλιά, που τη βοήθησε στην ταφή του πτώματος σε δασική περιοχή της Χαλκιδικής και στη συγκάλυψη του φρικτού εγκλήματος ομολόγησε τι είχε συμβεί και οδήγησε τους αστυνομικούς στον τόπο της ταφής.

Μάλιστα το δικαστήριο την καταδίκασε πρωτόδικα σε κάθειρξη 19 χρόνων και τον φίλο και συνεργό της, σε φυλάκιση 18 μηνών με τριετή αναστολή.
thousandnews
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη