19 Ιαν 2013

Οοοοπ! Να κι ο πρώτος υποψήφιος....

Με μία εκδήλωση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε προσέλευση, περισσότεροι από
600 ΔΑΠίτες της Θεσσαλονίκης έστειλαν μήνυμα συσπείρωσης σε όλη τη χώρα. Η εκδήλωση είχε τίτλο "Ο ρόλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο σύγχρονο Πανεπιστήμιο" και επικεντρώθηκε στη νέα στρατηγική της οργάνωσης και την ακόμα περισσότερη έμφαση στην πολιτικοποίηση της δράσης της.
 Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Απ.Μπακόλας και ο Υπ. ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης Θ.Νταϊρούσης ενώ την παράσταση έκλεψε η ομιλία του προσκεκλημένου πρώην Γραμματέα ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και σημερινού Υπ.Οργανώσεων Επαρχίας Σάκη Ιωαννίδη.
 Ο Ιωαννίδης αποτελεί σημείο αναφοράς για τα σύγχρονα χρόνια της οργάνωσης, καθώς επί των ημερών του η γαλάζια νεολαία διατύπωσε τρεις σημαντικές προτάσεις για την ανώτατη εκπαίδευση και τους φοιτητές (Πρόταση Παιδείας, Κοινωνική Πρόταση, Πρόταση για μία νέα ΕΦΕΕ), σταμάτησε η εσωκομματική διχόνοια και η πολιτική επέστρεψε στην κορυφή της δράσης της ΔΑΠ.
 Και όλα αυτά στον απόηχο της συντονισμένης επίθεσης στους φοιτητές που έγινε την Τετάρτη μέσα από το κοινοβούλιο. Φαίνεται τελικά πως δε μάσησαν...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη