12 Ιαν 2013

Πολύ καλή η Ζωή Κωνσταντοπούλου σήμερα

Α, το καλό να λέγεται! Η Ζωή Κωνσταντοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πολύ καλή -ομόρφυνε κιόλας!- στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά και της Μάγδας Τσέγκου στον ΣΚΑΪ, όπου έκανε μιά πολύ δυνατή αποκάλυψη, που βάζει στο κάδρο και τον...
Παπανδρέου (που όμως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να μπλέξει!).

Σύμφωνα με τη κα Κωνσταντοπούλου, ο ισχυρισμός του κ. Βενιζέλου ότι συναντήθηκε με τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Διώτη, μετά από την 8η Ιουλίου 2011, δηλαδή μετά από την μεταγραφή του usb της λίστα Λαγκάρντ, δεν ευσταθεί.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επικαλούμενη δημοσίευμα της 8ης Ιουλίου 2011, ανέφερε ότι τη συγκεκριμένη μέρα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του τότε Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, του Ευάγγελου Βενιζέλου και του κ. Διώτη στο γραφείο του κ. Παπανδρέου στη Βουλή.



Ιδού το δημοσίευμα εκείνης της ημέρας:


Η αλήθεια είναι απλή και δεν θα σας την πεί κανείς (την είπε κάποια στιγμή ο Βενιζέλος, όταν του ξέφυγε):
όλοι γνώριζαν για τη λίστα, την αντέγραψαν σε δεκάδες υπολογιστές, CD, sticks, σκληρούς δίσκους κλπ από ανθρώπινη περιέργεια. Στη σύσκεψη της 7-7-2011, ήταν στην αρχή μόνο, ο Διώτης του ΣΔΟΕ. Προφανώς, μαζεύτηκαν τα "κεφάλια" του ΠΑΣΟΚ να δουν τι θα κάνουν με την καυτή πατάτα. Φώναξαν τον Διώτη και μετά τον έδιωξαν για να πάρουν τις μεγάλες πολιτικές αποφάσεις, που ήταν το κουκούλωμα, για τον απλούστατο λόγο, που ομολόγησε άθελά του ο Βενιζέλος, αλλά είναι πολύ ζόρικος για να τον πείς δημόσια: επειδή οι μεγαλύτερες καταθέσεις -τις είδαν με τα μάτια τους- είναι Εβραίων  Ελλήνων. Και φρονίμως αποφάσισαν "..πού να μπλέκουμε τώρα μ΄αυτούς...". Άλλωστε και η HSBC Εβραϊκή τράπεζα είναι, σιγά μη συνεργαζόταν....
Αυτή είναι η απλή αλήθεια που όλοι καταλαβαίνετε, αλλά σιγά να μην τολμήσει κανείς να την πεί δημόσια...
Μην αφήνετε κανέναν να παίζει με τη νοημοσύνη σας και να σας ζαλίζει. Μόλις είδαν τον Σάμπι Μιονή (που κάνει δουλειές και με τον Σόρος), με 550 εκατομμύρια καταθέσεις, τα έκαναν πάνω τους. Κι εμείς στη θέση τους το ίδιο θα κάναμε. Δεν βγαίνει κανείς στον κόσμο ωφελημένος, όταν δοκιμάζει τη σύγκρουση με Εβραϊκά οικονομικά συμφέροντα. 
Έτσι, είπαν του Διώτη "καλά μικρέ, θα σου στείλουμε όσα ονόματα κρίνουμε ότι παρουσιάζουν ενδιαφέρον και βλέπουμε. Κοίτα μη γίνει καμιά στραβή και μας πουν αντισημίτες"
Αυτή είναι η απλή αλήθεια, την οποία πασπαλίζουν με του κόσμου τις αμπελοφιλοσοφίες, μήνες τώρα...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη