5 Ιαν 2013

Σαρωτικές αλλαγές στην παράταξη Γκιουλέκα

Δείτε ποιόν αναβαθμίζει (πολύ) ο Κώστας Γκιουλέκας
Αυξημένη κινητικότητα στην δημοτική παράταξη Γκιουλέκα. Ο Κώστας Γκιουλέκας φαίνεται να έχει...
πάρει πολύ ζεστά τις επόμενες δημοτικές εκλογές αφού πέρα από τους αυξημένους τόνους που χρησιμοποιεί στην αντιπολίτευσή του κατά του Γιάννη Μπουτάρη, πληροφορίες κάνουν λόγο για αλλαγές και αναβάθμιση ρόλων σε βασικά στελέχη και μέλη της δημοτικής παράταξής του.
Ήδη, μετά από κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους δημοτικούς του συμβούλους, κάποιοι αναλαμβάνουν ειδικούς ρόλους και πηγές αναφέρουν πως ο Κ.Γκιουλέκας επιφυλάσσει και για τους υπόλοιπους ειδικές θέσεις.
Μάλιστα, άνθρωπος που πρόσκειται στην παράταξη και γνωρίζει καλά την ανθρωπογεωγραφία της «Ομάδα Δημιουργίας για την Θεσσαλονίκη» μας ενημέρωσε ότι έγινε μυστική συνάντηση με τον πρώην αντιδήμαρχο και δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Γάκη, στον οποίο ο Κώστας Γκιουλέκας επιφύλαξε έναν ιδιαίτερα αναβαθμισμένο ρόλο. Ο Βασίλης Γάκης αναλαμβάνει ό,τι αφορά στον τομέα του πολιτισμού και του τουρισμού και παράλληλα παίρνει τα θέματα των δημοτικών ΜΜΕ (δημοτική τηλεόραση TV100 και δημοτικό ραδιόφωνο FM100) αλλά και πολλά θέματα κοινωνικής πολιτικής που σχετίζονται με την τρίτη ηλικία και τα ΚΑΠΗ.Εξάλλου είναι γνωστό ότι οι σχέσεις του Κώστα Γκιουλέκα με τον Βασίλη Γάκη είναι σε άριστο επίπεδο.
Ρυθμούς ανέβασε και το στρατόπεδο των διαμερισματικών συμβούλων της δημοτικής παράταξης Γκιουλέκα. Με απανωτές συναντήσεις του ο Κ.Γκιουλέκας είδε όλους τους διαμερισματικούς συμβούλους του, συζήτησε και συνεργάστηκε μαζί τους, ενώ μαθαίνουμε ότι όλες οι εναλλαγές στις θέσεις των Προεδρείων των διαμερισμάτων έχουν ήδη «κλειδώσει» με υποδειγματική συναίνεση…
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη