13 Ιαν 2013

"Κύριε Ζορπίδη, είστε αχάριστος"

Αυτό εκτιμά αναγνώστης, που μας περιγράφει τι έγινε στον ετήσιο χορό του ΕΕΘ (γίνονται ακόμη χοροί ;;;). Δείτε τι λέει ο αναγνώστης:

...........................
Χθες έγινε ο ετήσιος χορός του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στο ξενοδοχείο HYATT o πρόεδρος Μιχάλης Ζορπίδης είχε καλέσει για ομιλητή τον υφυπουργό Κον Σταικούρα παρόλα αυτά προέβει σε μια....... πρωτοτυπία δεν κάλεσε ΚΑΝΕΝΑΝ βουλευτή της Θεσσαλονίκης!!!!!!!!! μόνο τον υπουργό ΥΜΑΘ κον Καράογλου. Αντε να μην καλεσεις από τα άλλα κόμματα (παρόλο που το επιμελητήριο είναι πρόσωπο ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ) αλλά αυτούς της ΝΔ που ξεπατώθηκαν για να τον βγάλουν Πρόεδρο........ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΑΑ!!!! Επίσης κάλεσε και παρεβρέθηκε και μίλησε ο δήμαρχος Μπουτάρης ενώ δεν κάλεσε τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης κον Γκιουλέκα!!!!!
Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΆ είχε γυρισμένη την πλάτη του στους πρώην στενούς του συνεργάτες κ.κ Τσαμασλή και Τζιτζικώστα ,οι οποίοι κατα την διάρκεια που ο Κος Ζορπίδης έπλεκε το εγκώμιο του πρώην περιφερειάρχη ......ξεροκατάπιναν.
Συμπερασματικά ήταν μια ........ωραία ατμόσφαιρα!!!
...............................

Σχόλιο taxalia: Κλασική Ν.Δ.....Μια ζωή όλοι είναι παραπονεμένοι, με όλους. Απορεί κανείς πώς αυτό το κόμμα, στο οποίο όλοι έχουν κάποιο παράπονο, κατακτά την πρώτη θέση σε εκλογές!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη