14 Ιαν 2013

Ένας γνήσιος αναρχικός εξομολογείται...

Το παρατσούκλι μου είναι "Ζωοδόχος". Είναι το παρατσούκλι που μου είχαν απονείμει οι Αναρχικοί των Εξαρχείων της εποχής 1980 και για το λόγο ότι κατοικούσα επί της Ζωοδόχου Πηγής και για τους λόγους που εξέπεμπα στις αναρχικές μας παρέες. Ορισμένως με εξελάμβαναν ως....
"αρχηγό"... αλλά επειδή οι κανονικοί αναρχικοί δεν πιστεύουν σε αρχηγούς, που είναι το απόσταγμα της ιδεοληψίας τους.. το παρακάμπτω...για να μη με πάρουν στο ...ψιλό. Με πέτρες αποκλείεται, διότι οι αναρχικοί μισούν τις συρράξεις και τους στρατούς!
Ενώ, όπως άριστα γνωρίζετε οι αναρχοκομμουνιστές-αντιεξουσιαστές έχουν και παρά έχουν αρχηγούς, ινστρουχτορες ,καθοδηγητές, οι οποίοι ήδη άρχισαν να βγαίνουν από τις κρυψώνες τους.. Θα πρέπει να σημειώσω ακόμη, πως οι αναρχικοί δεν κρύβονται.. Δεν κρύβουν το όνειρό τους. Στα χουντικά και μεταχουντικά χρόνια πολλοί αναρχικοί των Εξαρχείων υπέφεραν από προσαγωγές στα αστυνομικά τμήματα.
΄Ετσι επειδή υποστήριζαν ότι δεν...γουστάρουν πρωθυπουργό, δεν γουστάρουν αστυνομίες...
Τόσο αγαθά, αφελή κι άκακα.. και φυσικά αφήνονταν ελεύθεροι.
Συνεπώς σταματήστε το διασυρμό του αληθινού, γνήσιου αναρχικού. Δεν ενοχλεί, δεν κάνει φασαρίες. Ζει τη δική του αδιέξοδη ιδεολογική μοναξιά .Μιλάτε για αναρχοαριστερούς, αντιεξουσιαστές. για φασίτες... Ο αναρχικός είναι από άλλη πάστα, γλυκεία μεν ...αλλά ρεαλιστικά στυφή..
ΖΩΟΔΟΧΟΣ

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη