15 Ιαν 2013

Εύγε Φώτη Σεργουλόπουλε (και συλλυπητήρια)

Στον κόσμο της TV, που είναι γεμάτος επαγγελματικό άγχος , έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε "αστέρες" να κηδεύουν το πρωί τους γονείς τους και το απόγευμα να κάνουν εκπομπή, με πρόσχημα τον επαγγελματισμό. Αν όμως...
δεν πενθείς ούτε μέρα τον πατέρα σου, τι αξία έχει ο "επαγγελματισμός"; Να διατηρήσεις τη "φήμη"; Βάζεις στο ζύγι τη φήμη και την οικογένεια και σε κερδίζει η φήμη;. Ένας από τους λίγους τηλεαστέρες, που δεν έβαλε την "εκπομπή" πάνω από τον πατέρα που έχασε, είναι ο Φώτης. Εύγε. Ο πατέρας σου δικαιούται να είναι υπερήφανος για σένα, εκεί που είναι.

Τον αγαπημένο του πατέρα έχασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο Γιώργος Σεργουλόπουλος άφησε.... χθες Δευτέρα, την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν από τις ημέρες των εορτών, βυθίζοντας στη θλίψη το γνωστό παρουσιαστή και τη μητέρα του Μαίρη.
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος - ως άψογος επαγγελματίας, γράφει το fthis.gr - παρά τις ώρες αγωνίας που βίωνε όλες αυτές τις ημέρες, ήταν συνεπέστατος στην εκπομπή που παρουσιάζει καθημερινά με τη Μαρία Μπακοδήμου το "Φ-Μ live" στο Star και προσπαθούσε κανείς να μην καταλάβει το παραμικρό από το προσωπικό του δράμα, ακόμα και οι πιο στενοί του συνεργάτες.
Σήμερα όμως Τρίτη, ο Φώτης δεν θα είναι παρών στην εκπομπή. Όπως και ολόκληρη την εβδομάδα.
"Του είναι αδύνατον, αυτή τη δύσκολη στιγμή" αναφέρει στο FTHIS.GR συνεργάτης του. «"Είναι πραγματικά απαρηγόρητος. Καθημερινά θα τον αντικαθιστά ένας καλεσμένος που θα παρουσιάζει την εκπομπή με τη Μαρία Μπακοδήμου. Σήμερα καλεσμένη και συμπαρουσιάστρια της Μαρίας θα είναι η Κατερίνα Καραβάτου".
"Ο Φώτης ήταν πολύ περήφανος για τον πατέρα του. Ήταν πολιτικός μηχανικός, από τους κορυφαίους στην Ελλάδα με έργα σημαντικά για τη χώρα, όπως το υδροηλεκτρικό εργοστάσιο των κρεμαστών στον Αχελώο. Και επίσης ο Φώτης, δεν έφυγε ποτέ από το πατρικό του σπίτι. Μένει ακόμα με τους γονείς του στο διώροφο σπίτι στο Παγκράτι" ανέφερε ο συνεργάτης του.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη