13 Ιαν 2013

Ανοησίες Focus: "Ο ακροαριστερός Τσίπρας στο Βερολίνο"

Ε, όχι και ακροαριστερός ο Τσίπρας! Στο κόμμα του τρύπωσαν ....βεβαίως και πολλοί ακροαριστεροί φασίστες, αλλά τους διώχνουν πλέον με τις κλωτσιές, καθώς το κόμμα θέλει να κυβερνήσει. Αν θες να είσαι σε ποσοστά πάνω από 20% πρέπει να γίνεις προσκυνημένος, δεν γίνεται αλλιώς. 
Και την ποδιά της Μέρκελ θα φιλήσει, κι όταν γίνει Πρωθυπουργός θα "καθαρίσει" σαν αβγό τις καταλήψεις (κρατήστε το αυτό, όταν τα ΜΑΤ του Τσίπρα θα τσακίζουν τους ακροαριστερούς).
Έτσι και δεν κάνεις θεαματικές κωλοτούμπες, που θα σε ξεφτιλίσουν στα μάτια των οπαδών σου, δεν σου δίνουν κυβέρνηση οι "παγκόσμιοι". Η παγκόσμια κυβέρνηση, δίνει τεράστια σημασία, στο να αναγκάζει τους ηγέτες των χωρών να κάνουν κωλοτούμπες, για να χάνουν το λαϊκό έρεισμα και να είναι υπάκουοι στο σύστημα, το οποίο θα υπηρετήσει αποτελεσματικότατα ο Αλέξης (θα είναι λίγο πιό δεξιός και Αμερικανόφιλος από τον ΓΑΠ βέβαια, αλλά έτσι είν΄αυτά).

Το Focus σε δημοσίευμα του με τίτλο «Ο Έλληνας επαναστάτης προκαλεί τον Σόιμπλε» αναφέρει ότι «ο Αλέξης Τσίπρας κατάφερε με την πολεμική του ενάντια στην κυβέρνηση και την ευρωπαϊκή πολιτική να γίνει δημοφιλής. Σύντομα ο ακροαριστερός θα έλθει στο Βερολίνο και με την ευκαιρία αυτή θα τα ψάλει στον Σόιμπλε».
Η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt υπενθυμίζει παλαιότερες δηλώσεις του ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις οποίες «η καγκελάριος Μέρκελ ακολουθεί το σχέδιο μιας γερμανικής Ευρώπης». Σύμφωνα με αυτή, η Ελλάδα, θα πρέπει να γίνει αποικία χρέους και ο ευρωπαϊκό Νότος να μετατραπεί σε μια ειδική οικονομική ζώνη φθηνής εργασίας. Το πρακτορείο ειδήσεων dapd αναφέρει ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει χαρακτηρίσει την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά «μερκελιστές», οι οποίοι υπακούν στα κελεύσματα της καγκελαρίου.