28 Φεβ 2013

ΑΡΤΑ:ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕ 48ΧΡΟΝΟ

Αφωνοι έμειναν ακόμα και οι αστυνομικοί από το πρωτοφανούς αγριότητας έγκλημα που αποκαλύφθηκε χθες τα ξημερώματα με θύμα έναν 48χρονο από τη Φιλιππιάδα, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 11 Φεβρουαρίου από...

το σπίτι του. 

Την εξαφάνιση είχε καταγγείλει προχθές η μητέρα του και οι αστυνομικοί πολύ γρήγορα, γνωρίζοντας τις δοσοληψίες που είχε ο 48χρονος, οδηγήθηκαν στο χωριό Κεραμάτες της Αρτας. Εκεί συνέλαβαν έναν 36χρονο τον οποίο ανέκριναν όλη τη νύχτα. Το αποτέλεσμα ήταν να ομολογήσει το έγκλημά του με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο δράστης, στις 11-02-2013, μέσα στο σπίτι του, πυροβόλησε με πιστόλι τον 48χρονο στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Στη συνέχεια, προκειμένου να εξαφανίσει κάθε ίχνος της πράξης του, τεμάχισε το πτώμα και πέταξε τα κομματιασμένα μέλη και οστά στον βόθρο του σπιτιού του και σε παρακείμενο ποταμό.
Τα δικά του ρούχα και τα ρούχα του θύματος τα έκαψε στην αυλή του σπιτιού. Δεν δίστασε να βράσει κάποια από τα μέλη του σώματος του 48χρονου. Οι αστυνομικοί αναζητούν κομμάτια του θύματος στον ποταμό Αραχθο!

Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν στο σπίτι του δράστη μια κατσαρόλα την οποία χρησιμοποίησε για τη μεταφορά των μελών του θύματος, ένα σκεπάρνι και ένα πιστόλι.

Η σύλληψη
Ο δράστης είχε συλληφθεί λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση του 48χρονου και συγκεκριμένα στις 14 Φεβρουαρίου από την αστυνομία της Αρτας για παράνομη οπλοκατοχή και ναρκωτικά, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών είχε κατασχεθεί ένα πιστόλι με το οποίο, όπως προέκυψε, ο 36χρονος πυροβόλησε τον 48χρονο.
Τόσο ο δράστης όσο και μια 25χρονη εμπλεκόμενη, η οποία προέκυψε ότι ήταν παρούσα στο σπίτι την ώρα της ανθρωποκτονίας, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα της Αρτας. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο 36χρονος είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα.
ΣΟΦΙΑ ΓΙΑΜΑ

πηγη ethnos.gr
ugly loser 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη