5 Φεβ 2013

Η Μαμά Βορείων Προαστίων καταγγέλλει την πουτάνα την ελληνική κοινωνία

Καταρχάς είναι αναφαίρετο δικαίωμα μίας μάνας να συμπαραστέκεται στο παιδί της, ό,τι και αν έχει κάνει αυτό. Ως εκ τούτου δεν θα πρέπει να...
ξενίζει η δήλωση υποστήριξης της γνωστής συγγραφέως των Μαμάδων Βορείων Προαστίων και κόρης του εξίσου γνωστού προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Συγγραφέων (εννοείται των αριστερών, αλλά δεν το γράφουν στον τίτλο) προς τον ένοπλο ληστή γιό της. Ακόμη και η υπερηφάνεια που νοιώθει για την κακοποιό δράση του βλασταριού της, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με κατανόηση ως απόρροια των συμπλεγμάτων που προκαλεί η αριστερή ιδεολογία, όταν συνδυάζεται με έναν μεγαλοαστικό τρόπο ζωής. Η Μαμά των Βορείων Προαστίων μισεί προφανώς αυτό που είναι και έτσι επικροτεί τον γιό της, ο οποίος έγινε και ο ίδιος αυτό που μισεί, δηλαδή ένας αριστερο-αστός επαναστάτης. Άρα πετυχημένη η μητέρα του, καθώς τον έκανε ίδιον με αυτήν, δηλαδή έναν άνθρωπο που μισεί πρωτίστως αυτό που ο ίδιος είναι. Τον ανέθρεψε λοιπόν σύμφωνα με τις αρχές της και άρα έχει κάθε λόγο να αισθάνεται υπερήφανη.

Εκείνο όμως που εξοργίζει στην δήλωση της Μητέρας Βορείων Προαστίων, και το οποίο προφανώς της ξέφυγε πάνω στην συγκίνηση για την καταξίωση που ένιωσε για την ορθή ανατροφή του γιού της, είναι η κυνική ομολογία της για το ποιος είναι ο στόχος του γιού της και της τρομοκρατίας ευρύτερα. Δεν είναι, όπως θα περίμενε κανείς, ο ΓΑΠ, ο Σημίτης, οι κλεπτοκράτες του ΠΑΣΟΚ ή έστω ο Καραμανλής που έπαιζε πλέι-στέισον ή ο Σαμαράς που κυβερνά σήμερα. Όχι, αυτά τα έλεγαν ως δικαιολογίες φυσικά οι τρομοκράτες παλαιάς κοπής. Σήμερα, οι τρομοκράτες δεν χρειάζεται πλέον να κρύβονται. Δεν έχουν στόχο, όπως δηλώνει η Μαμά Βορείων Προαστίων, κανέναν από τους καταστροφείς της ελληνικής κοινωνίας, αλλά έχουν απροκάλυπτα στόχο την πουτάνα την ελληνική κοινωνία. Την «άνομη και σάπια κοινωνία», όπως την χαρακτηρίζει η Μαμά, η οποία όμως τυχαίνει να είναι η ελληνική. Το μόνιμο πρόβλημα, επίσης προκλητικό πολλών συμπλεγμάτων, των αριστερών κάθε απόχρωσης υπήρξε ανέκαθεν η ελληνικότητα. Αυτήν πάντοτε πολεμούσαν εμφανιζόμενοι συχνά ως υποστηρικτές της ελληνικής κοινωνίας. Σήμερα όμως τα πράγματα γίνονται ξεκάθαρα. Η ελληνική κοινωνία απειλείται ανοικτά πλέον και από τους αναρχοαστούς εχθρούς της.

Χ.Μ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη