27 Φεβ 2013

Φωτό και βίντεο: Ο Τσίπρας στην Περιφέρεια Κ.Μακεδονίας

Με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα συναντήθηκε σήμερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας. Το taxalia ήταν εκεί και αποτύπωσε την συνάντηση των δύο ανδρών. Δείτε την:

Η συνάντηση έγινε σε φιλικό κλίμα και ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώθηκε από τον Απόστολο Τζιτσικώστα για την πορεία της Περιφέρειας και την απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ από την περιφέρεια η οποία όπως παρατήρησε είναι πάνω από τον μέσο όρο, στο 52%.



Ο Απόστολος Τσιτζικώστας από την πλευρά του υποστήριξε πως αυτήν την στιγμή ο ίδιος πιέζει όλους τους φορείς ώστε το νέο πλαίσιο αναφοράς που ξεκινά το 2014, αν και μικρότερο, να βρει την ΠΚΜ έτοιμη, με ώριμες μελέτες ώστε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα Ευρωπαϊκά κονδύλια.
Ακόμα ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε να ενημερωθεί για τις κοινωνικές δράσεις της ΠΚΜ και ο Περιφερειάρχης ΚΜ τον ενημέρωσε πως έχουν μοιραστεί από πλευράς περιφέρειας πάνω από 500 τόνοι τρόφιμα ενώ αυτή την στιγμή ετοιμάζεται το πρώτο περιφερειακό κοινωνικό παντοπωλείο. 

Ήλιος και βροχή μαζί. Ο Απόστολος Τζιτσικώστας
περιμένει τον Αλέξη Τσίπρα.
 Ο Αλέξης Τσίπρας αναγνώρισε πως ο Απόστολος Τζιτζικώστας εκπροσωπεί την νέα γενιά πολιτικών και βρήκαν εξαρχής κοινό κώδικα επικοινωνίας γεγονός που μετέτρεψε την εθιμοτυπική επίσκεψη σε παραγωγική συνάντηση μιας ώρας από την οποία 20 λεπτά οι δύο άντρες συζητούσαν κεκλεισμένων των θυρών.

Πάντως ο ΑΛέξης Τσίπρας δεν συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Θεσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και οι σχέσεις των δύο αντρών φαίνεται να έχουν ψυχρανθεί λόγω της στάσης του τελευταίου απέναντι στο θέμα των σκουπιδιών και των Σκουριών. Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει πολλές συναντήσεις στο     Δημαρχιακό Μέγαρο όχι όμως με τον Δήμαρχο.






 
 Ο Απ. Τσιτζικώστας ξεναγεί τον Αλ. Τσίπρα 
                     στην "έδρα" του.

 





 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη