22 Φεβ 2013

ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΝΔ

Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα έγινε απόψε η τελετή παράδοσης - παραλαβής της Γραμματείας Οργανωτικού της..
Νέας Δημοκρατίας. Στην κατάμεστη αίθουσα από στελέχη της Γραμματείας Οργανωτικού, Περιφερειάρχες, Τομεάρχες και προέδρους ΝΟΔΕ, ο κ. Κώστας Ζωντανός, νέος Αν. Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, παρέδωσε τη σκυτάλη της Γραμματείας Οργανωτικού στον κ. Γιώργο Λουλουδάκη ο οποίος ξεκινά σε πυρετώδεις ρυθμούς την οργάνωση και διεξαγωγή του 9ου Συνεδρίου του κόμματος.
Στις δηλώσεις τους, ο μεν κ. Λουλουδάκης, εξήρε το έργο του Κώστα Ζωντανού και δεσμεύτηκε για τη συνέχισή του. Ταυτόχρονα, ανακοίνωσε την έναρξη των συζητήσεων για τις οργανωτικές αλλαγές στο πιο νευραλγικό κομμάτι του κόμματος, ενώ επεσήμανε την ανάγκη ανανέωσης σε στελεχιακό δυναμικό.
Ο Κ. Ζωντανός, νέος Αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Γ. Λουλουδάκη και ευχαρίστησε τα στελέχη της Γραμματείας Οργανωτικού για την άψογη συνεργασία τους, όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για την απόλυτη επιτυχία του δύσκολου έργου που είχαν αναλάβει.
Ο νέος Γραμματέας Οργανωτικού δήλωσε ότι «το κόμμα προχωρά σε ουσιαστικές αλλαγές ενόψει και του Συνεδρίου, ώστε σε μια πορεία παράλληλη με την κυβέρνηση να ενισχύει τις δομικές αλλαγές που προχωρά ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο κράτος».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη